Kui endisel filmistaaril Ada Lundveril (68) oleks võimalus nüüd ja praegu olla taas noor neiu, ei muudaks ta oma elus mitte midagi. “Kord ütles Mäks (Tõnis Mägi – toim.) mulle pillimeeste keeles: “Tead Ats, mina arvan nii, et iga inimene sünnib siia ilma, oma kassett peal. Kui sünnib, läheb kassett mängima, kui kassett lõpeb, on ka elu läbi.”

Kui üldse mõni naine meeste mõtteviisi mõistab, võiks see olla just Ada elukogemusega inimene, kirjutab Naisteleht. Ada õpetab, et abielu pole ainult kohustused ja teiste inimeste ümberkasvatamine. “Teisel tuleb lasta ka hingata ja elada, mitte pidevalt mõelda, et kus üks või teine kurivaim nüüd jälle l**si lööb!”

Kusjuures kord elus on Adat otsesõnu ka litsiks sõimatud. “Ühel päeval lähen mina koju, emme teeb köögis süüa, nii näost ära ja pahur. Küsisin, mis juhtus. Tema vastu, et praegu helistas üks naine: “Öelge oma tütrele edasi, et ta on Eestimaa suurim lits!” Peagi helises telefon uuesti: “Kas nüüd on Ada Lundver ise? Et te teaksite – te olete Eestimaa suurim lits!” Mina helistasin seepeale keskjaama ja uurisin järele, kust helistati. Tuli välja, et likööri- ja viinavabrikust…”