24. ja 25. juulil Haapsalus Kiltsi lennuväljal neljandat aastat toimuv klubimuusikafestival Airport Jam toob Eestisse paljud Trance ja DNB zanrite tipptegijad. Ürituse neljal laval saab näha striptiisi, tuleshowd ja kuulda rohkem, kui 60 DJ’d meilt ja mujalt. Lisaks heliveok ning Sony Ericsson W508 Walkman™ telefoni promoala.

Korraldaja Antti Tsugarti sõnul leiab AJ team raskest majanduslikust olukorrast palju head. „Artistide esinemishonorar on madalam, kui iial varem – sellest lähtuvalt saame pakkuda külastajatele ka viimaste aastate parimat piletihinda. Tulge, tutvuge ja avastage endas kvaliteetne klubimuusikasõber”, sõnas Tsugart.

Airport Jam Festivalil esinevad: Richard Durand, Daniele Mondello, Mark Sherry aka Public Domain, DJ Choose, [EX] Da Bass. Esinejatevalikusse on kokku lisandunud 14 välisartisti, nendeseas legendaarne hard-trance looja Scot Project (GER), DJ NENES (Hol), Itaalia tuntuim nais-hardstyle DJ Express Viviana ning DNB Arenal astuvad peaesinejatena üles uuekooli d’n’b muusika innovaatorid Londonist – SpectraSoul, karmima drum`n`bass-i viljeleja Donny (UK), Trisector (FIN) ning Mr Kay (GER).

Telklaagri alal liigub helindatud muusikaveok ning saab ööpäevaringselt süüa-juua. Telklaagris ööbijatele on korraldajad planeerinud ka pesemisvõimaluse.
15. juulil avalikustatakse Airport Jam’i ametlik hümn, millele on juba hitistaatust ennustanud üks AJ peaesinejatest – Mark Sherry.

Piletid eelmüügis ainult 2-päeva pilet:
Esimesed 1000tk hinnaga 250.-, järgmised 300.-
Soodustusi ei ole.

Sissepääs alates 16. eluaastast.
Ürituse kestus: 28 tundi (8 vaheaega).
Sissepääs alates kell 17:00.
Üritus toimub vabas õhus.