Eesti vaadatuim sarisaade „Tantsud tähtedega“ alustab uut, neljandat hooaega kahe nädala pärast pühapäeval, 10. oktoobril kell 20.05.

Saates osalevad:
1) laulja, Eesti esimene Eurovisiooni võitja Dave BentonValeria Fetissova
2) poptäht Ithaka Maria RahulaMarko Kiigajaan
3) Eesti esisurfar, London 2012 olümpialootus Johannes AhunKerstin Kruuse
4) poliitik, endine rahvastikuminister Urve PaloAleksandr Makarov
5) stilist ja saatejuht Ženja FokinAleksandra Žeregelja
6) menusarja “Ühikarotid” osatäitja Liina VahterMairold Millert
7) „Selgeltnägijate tuleproovi“ võitja NastjaMarko Mehine
8) poliitik, Eesti vutifännide liider, endine punklaulja Tarmo Kruusimäe ehk Kojamees – Karin Lillemaa

Paare hindavad kohtunikud Ants Tael, Merle Klandorf ja Jüri Nael. Saade toetab Eesti liikumispuudega lapsi, kogudes vaatajate
telefonihääletusega raha uue põlvkonna kõnniroboti ostmiseks. Saate heategevuspatroon on Evelin Ilves.

Tantsud tähtedega“ on Kanal 2 ekraanil alates 10. oktoobrist pühapäeviti kell 20.05.

 

Loe lisaks:
Kaheksas otsesaates astuvad tantsuplatsile 8 Eesti kuulsat ja armastatud inimest – 4 meest ja 4 naist, kes esindavad erinevaid elualasid (sport, muusika, poliitika jne.). Staaride partneriteks on Euroopa ja Eesti tippu kuuluvad võistlustantsijad. Esimesele saatele eelneva pooleteise kuu jooksul õpetavad nad oma kuulsatele kaaslastele selgeks kõik tuntud võistlustantsud. Treeningperioodi lõpuks tunnevad eelneva kogemuseta staarid end juba piisavalt enesekindlalt, et otsesaates vaatajaid oma graatsia ja tantsuoskusega üllatada – seda enam, nende tantsupartneriteks oma ala tõelised tipud!

Esimeses saates esitavad kõik 8 paari ühe tantsu. Televaatajate telefonihääletus algab esimese otsesaate lõpuminutitel. Teises ja igas järgnevas saates selguvad lõpuks kaks paari, kes on žürii ja telefonihääletuse kokkuvõttes kõige nõrgemad, üks neist peab lahkuma. Kaheksandas saates toimub otsustav finaalheitlus kahe viimase paari vahel. Tegemist on otsesaadetega, mis on pikitud videolõikudega treeningsaalist, kus näeme staaride hämmastavat arengut karujalgsest tatsajast elegantseks tantsulõviks.

Kõigile staaridele õmmeldakse spetsiaalsed kostüümid, tellitakse Londonist maailmatasemel tantsukingad, nendega tegelevad parimad juuksurid ja jumestajad. Glamuurne ja efektne võistlustants on küll saate selgrooks, aga eelkõige on tegemist muheda ja humoorika meelelahutusega. Paaride vahel valitseb muidugi hasart ja võistlusmoment, aga seda võetakse väga mänguliselt, sõbralikult ja heas mõttes pingevabalt. Põhiliseks elemendiks on ootamatus – ennast mingil sootuks teisel elualal tippu viinud staarid avanevad televaatajale (ja tegelikult ka iseendale) täiesti uue nurga alt. Rahvusvaheliselt ongi selle saate üheks nö. edu valemiks olnud just see, et saade ei aseta kedagi piinlikku olukorda ega taotle odavat palagani. Saate kontseptsiooniga haakub ka heategevus – nimetamisväärne osa televaatajate telefonihääletusel kogunenud raha annetatakse abivajajatele.