Johanna Münter on tegutsenud muusikamaailmas juba 5. eluaastast peale, kui ta esmakordselt Eve Viilupi ja Aarne Saluveeri juurde televisiooni koorikooli astus. Kaunitar on laulnud paljudes muusikalides ning esindanud Eestit ka Eurovisioonil Gerli Padari taustalauljana.

Peale eurovisiooni sai Johanna sõbraks Gerli Padari bändiga “Glive”, kuhu andekas lauljanna avasüli vastu võeti. “Kõik koos oleme ikka väga palju lõbusaid reise, suuremaid-väiksemaid kontserte ja muid mürgleid korda saatnud! Supervahva koosseis!” kiidab Johanna Glive’i.

“Kui juba nii vahvaid projekte on kaasa tehtud, ei taha kuidagi enam muusikast “lahti öelda”, sest isu muusika järgi ikka aina kasvab!,” seletab Johanna. Seepärast õpib neiu peale poolt aastat Londonis elamist ja elamuste otsimist Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemias, kus ta õpib laulu eriala ettevalmistuskursusel. “Natuke teen ka promotööd firmas Sp-works Baltic,” ütleb Johanna Buduaarile.

Hetkel on Johanna vallaline ja sellega rahul. “Vallalisena on kindlasti rohkem aega, rohkem pidustusi ja rohkem mürglit. Siiski ei kujuta ma ette, et kui keegi mulle hinge peaks pugema, siis teda ma küll kurikaga eemale peletama ei hakkaks, et endale rohkem aega püüda. Pole kahtlustki, et me kõik vajame ju siiski kedagi, kes meid toetaks, et aga suhe toimiks, peab kaaslane mõistma, et selleks, et kuhugi jõuda, tuleb pingutada ja palju ohverdada ning kõik see võtab aega,” lausub ta.