Särtsakas seltskonnakaunitar Charlene Rennit (23) ei löö ühegi väljakutse ees risti ette. Nimelt asus noor ja ettevõtlik naine uuele ametipostile – Charlene on sel reedel avatava uue klubi Wonderland turundus-, programmi- ja pressijuht. Gossip.ee uuris Charlenelt, kuidas ta oma uue ametiga rahul on ning millise klubiga on Wonderlandi näol tegu.

Olete kohe avatava uue klubi Wonderland turundus-, programmi- ja pressijuht, kuidas sellele ametile sattusite?
Algselt pakuti mulle ühe uue üritustesarjga tegelemist, kuid lähemal kokkupuutel tiimiga sai kiirelt selgeks, et meie klubimuusika alane maitse ning visioon, milliseks klubi kujuneda võiks, klapib. Loogiline, et ma ei ole nendel ametipostidel üksi. Niivõrd suure projekti tegemisel on siiski meeletult oluline meeskonnatöö ning paratamatult iga uue asja alustamisel rabatakse mitmel rindel. Põhivaldkonnaks kujuneb tulevikus programmi koostamine, kuid jätkuvalt ka klubi ideoloogiline pool.

Millised on teie peamised tööülesanded ning millised on esimesed muljed?
Esmast shokki polnud, kuna olen klubimaastikul toimuvaga suhteliselt hästi kursis. Teadsin, et see töö eeldab kiiret reageerimist, vastupidavust, julgust, teravust ja väga vähest uneaega. Teen kõik endast oleneva, et tuua Wonderlandi külastajatele maailmaklassi DJ-d andmaks edasi legendaarsete Ibiza ja suurlinnaklubide vibe-i. Hoolitsen ka nö täiskomplekti eest, et lisaks kvaliteetsele muusikale oleks, mida vaadata ja millest inspiratsiooni ammutada. Seda kõike koostöös Eesti omaala parimate tegijatega nii moe- kui meelelahutusvaldkonnas. Teadagi olen ma shokiefekti fänn ja selles valdkonnas on Wonderland täiskäigul. Pöörane suurt tähelepanu omatoodetud üritustele, et kujundada klubile “oma nägu”. Naudin seda kõike 100 %. Arvan, et sellist tööd ei saakski teha ilma, et see südamelähedane oleks.

Milline on teie visiion, milline klubi Wonderlandist peaks kujunema?

Külastajate poole pealt Wonderland valiv ei ole. Meil ei oma tähtsust face control. Nagu Ibiza legendaarsetes klubides pidutsevad külg külje kõrval peoloomad igas vanuses ning sotsiaalse staatusega äärmusest-äärmusesse, ootame rokkima kõiki, kelle vanusepiirang seda lubab (vastavalt üritusele alates 18-, 21 eluaastat). Muidugi oskus end klubis ülal pidada teisi pidulisi häirimata on oluline, kuid sel tasemel DJ-sid ja vokaalartiste nagu Wonderland pakkuma hakkab, oleks patt mingi selektsiooni näol inimestega jagamata jätta.

Mis on uue töö juures kõige raskem või hirmutavam teie jaoks?

Kõige hirmutavam alguses oli vast see, et kuidas ja kas ma saan need nimed, keda väga Wonderlandis näha tahtsin, meile meelitatud…
Ma pole kunagi kartnud läbi seinte kõndimist ja tundub, et sellest hetkel piisab. Oktoobris on tulemas näiteks DJ Arno Cost ja TV ROCK. Mõlemad nimed Eestis esmakordselt ning olen täiesti veendunud, et youtube-ist nende lugusid kuulates valdab enamikke mõnus äratundmisrõõm.

Kas programmi kokkupanemisel ja koostöö partnerite leidimsel tuleb kasuks ja abiks ka teie isiklik tutvusringkond, mis ei piirdu üldse mitte ainult eestlastega?
Otse loomulikult tuleb kasuks avar silmaring ja tutvusringkond. Kindlasti märkis see ka rolli antud töökoha saamisel.

Rääkige mõne sõnaga reedel toimuvast avaüritusest ning kuidas teil õnnestus maailmakuulsa Ibiza klubi Space üritus Eestisse tuua?
„In Bed With Space“ on legendaarse Ibiza Space Club-i üks populaarsemaid ning edukamaid üritusi. Korduvalt maailma parima klubi tiitli võitnud Space külastas Eestit esmakordselt aastal 2007 Saku Suurhallis. Sellest ajast on säilinud head suhted korraldajatega ning Wonderland ronib nüüdsest Space Club-iga voodisse iga kahe kuu tagant.

Normaalsest peost on asi kaugel – In Bed With Space loob rikkalike, pidevalt muutuvate dekoratsioonide ja eksimatu soundi abil unikaalse Ibiza õhkkonna, mida vürtsitavad maailmakuulsad DJ-d (Tune Brothers, Kid Chris, Jonathan Ulysess, Plastik Funk, Brian Cribbs, Micha Moor, Phunktjan jpt), fantastilised vokaal-artistid nagu Barbara Tucker, Sua Amoa, James Smith ning pöörased drag queenid, kelle ekstravagantsed show-d on kuulsad nii Ibizal kui ka mujal maailmas.

Wonderlandi avaüritusel loovad metsiku vibe-i DJ-d Kid Chris (Ministry of Sound, Pacha Ibiza, Cream Ibiza) ja house’i – electro noorjumal Aleksey. Rahva hullutamiseks lennutame Aafrikast kohale eksootilise ja imekauni soulful house diiva Sua Amoa Aafrikast, kes tuntud Wyclef Jean-i, Sascha ja Junior Vasquezi tuuride taustalauljana. Rahutust õhutavad elukutselised Ibiza klubide(Amnesia, Space, El Divino) drag queenid Kuki ja Toy.

„Ära maga maha võimalust tajuda seda atmosfääri ja ainulaadset tunnet, kui tuhanded õnnelikud peosõltlased pidutsevad koos tulises, põnevas, metsikus voodis, kus puuduvad igasugused piirid,“ ütleb Charlene lõpetuseks.


Tähelepanu! Gossip.ee loosib avaüritusele 10×2 piletit! Loe sellest lähemalt
SIIT ;)