Endisel rahvastikuministril Urve Palol (38) saab järgmise aasta 1. juunil viisteist aastat, pluss kaks aastat tutvust enne abielu oma mehega, kirjutab Kroonika.

“Ma arvan, et see on armastus. Ausalt. Selle aja peale sa ei ürita enam teist muuta, vaid oled aru saanud, et järelikult armusin täpselt sellesse inimesse koos tema heade ja vigadega. Inimesed on erinevad. Ma arvan, et sellest arusaamine on üks asi, mis koos hoiab, ja siis saad ka erimeelsustest üle. Ikka tekib ju. Aga ikkagi, mina ütleksin, et see, mis meil on siiani säilinud on armastus.”

Küsimuse peale, mis teemadel erimeelsusi tekib, vastab Urve: “Ma arvan, et üks, mis abikaasa poolt kindlasti on, on see, et ma liiga palju töötan. Ja mis seal salata, minu poolt on talle vastu sama asi. Ta tegeleb majandustarkvaraga. Tihtilugu on ta päeval klientidega suhelnud ega ole saanud arvutis tööd teha. Ja siis, kui ta koju tuleb, võtab ta arvuti sülle ja toimetab edasi – ja vahel südaööni. Kui see juba pikalt kestab, ütlen ma, et no kuule, aitab juba, hoia oma tervist! Need on meil põhiprobleemid ja etteheited.”