Loosime kõikide Gossip.ee lugejate vahel, kes on liitunud meie lehega Facebookis reedel, 24. septembril välja 10×2 piletit Club Wonderlandi avaüritusele „In Bed With Space“.

Selleks, et võita endale ja sõbrale tasuta pilet:
1) Liitu Gossip.ee lehega Facebookis
2) Jaga/Share seda uudist oma sõpradega 

Loe lisaks:
In Bed With Space“ on legendaarse Ibiza Space Club-i üks populaarsemaid ning edukamaid üritusi. Korduvalt maailma parima klubi tiitli võitnud Space külastas Eestit esmakordselt aastal 2007 Saku Suurhallis. Wonderland ronib nüüdsest Space Club-iga voodisse iga kahe kuu tagant.

Normaalsest peost on asi kaugel – In Bed With Space loob rikkalike, pidevalt muutuvate dekoratsioonide ja eksimatu soundi abil unikaalse Ibiza õhkkonna,… mida vürtsitavad maailmakuulsad DJ-d (Tune Brothers, Kid Chris, Jonathan Ulysess, Plastik Funk, Brian Cribbs, Micha Moor, Phunktjan jpt), fantastilised vokaal-artistid nagu Barbara Tucker, Sua Amoa, James Smith ning pöörased drag queenid, kelle ekstravagantsed show-d on kuulsad nii Ibizal kui ka mujal maailmas.

Wonderlandi avaüritusel loovad metsiku vibe-i DJ-d Kid Chris (Ministry of Sound, Pacha Ibiza, Cream Ibiza) ja house’i – electro noorjumal Aleksey. Rahva hullutamiseks lennutame Aafrikast kohale eksootilise ja imekauni soulful house diiva Sua Amoa, kes tuntud Wyclef Jean-i, Sascha ja Junior Vasquezi tuuride taustalauljana. Rahutust õhutavad elukutselised Ibiza klubide(Amnesia, Spacem El Divino) drag queenid Kuki ja Toy.

Ära maga maha võimalust tajuda seda atmosfääri ja ainulaadset tunnet, kui tuhanded õnnelik peosõltlased pidutsevad koos tulises, põnevas, metsikus voodis, kus puuduvad igasugused piirid.

SPACE&IBIZA,
klubis Wonderland
24.septembril algusega 23.00.
Aadress: Sadama 6/8