Homme, 22. juulil toimub Kadrioru pargis traditsiooniline sünnipäevapidu, kavas on laste mänguturg, Lilleaiamängud ja erinevad kontserdid. Peoga tähistatakse Kadrioru asutamise 291. aastapäeva.

Kell 11-14 on lapsed ja pered oodatud igasuvistele Lilleaiamängudele kunstimuuseumi juurde. Korraldatakse seikluslikke mänge ja viktoriine, pääs muuseumidesse on sel päeval sooduspiletitega.

Kell 12-15 toimub Noortepargis mänguturg, kuhu on oodatud  kõik lapsed ja noored, kes tahavad  vahetada või müüa vanu lelusid, mänge, plaate, raamatuid jmt.

Kell 15 algavad kontserdid:  siis esineb Lilleaias Mikk Dede kvintett, kell 16 laulab  Kadrioru pargi muuseum-raamatukogus  Nele Kadastik, keda saadab  kitarril  Saara Sadrak ja suur Kadrioru Promenaadikontsert läheb lahti  kell 17.

30-ndatel  aastatel Kadriorus populaarne promenaadikontsertide traditsioon, kus pargikülastajatele esitatakse tuntud muusikat, taastati mullu suvel. Promenaadiorkestrit dirigeerib maestro Peeter Saul ja sünnipäevakontserdil astuvad  üles tuntud artistid Karl Madis, Sirje Puura, Väino Puura, Rauno Pehka, Anne Velli, Voldemar Kuslap, Silvi Vrait, Erich Krieger, Joel Steinfeldt, Eve Pärnsalu, Mait Maltis, Vello Orumets, ansambel “Laine“, Boris Lehtlaan.

Päeva lõpetab tantsupidu ansambli „Justament“ saatel.

Kõik sünnipäevaüritused on tavakohaselt tasuta.

Lilleaiamängudele on soovitav eelregistreerimine, info tel 6066400 või kadriorg@ekm.ee, samuti ootab osavõtjate registreerimist laste mänguturg  tel 56 66 50 54 või 6 419 100, info@scanvest.ee.