Lauljatar Dannii Minogue tunnistas, et Sharon Osbourne ajas ta talendisaates «X Factor» nutma. Staaride dramaatiline kohtumine leidis aset vahetult enne saate 2007. aasta hooaja avasaadet, vahendab Digitalspy.

38-aastane Minogue avalikustas oma elulooraamatus «My Story», et Osbourne’i vihastas see, et Minogue ei kaitsnud teda, kui meedias olid ilmunud lood nende vihavaenust.

«Umbes pool tundi enne otseülekande algust kõlas mu riietusruumi uksel nõudlik koputus ja Sharon tormas sisse. Ta tahtis teada, et miks ma polnud ajakirjandusele rääkinud, kui kena inimene ta on,» kirjutas Minogue. ««Kõik see meedias avaldatav jama rikub mu elu!» nähvas Osbourne. «Sa oleks pidanud neile ütlema, et olen kena inimene, mitte valama vaikimisega õli tulle.»»

«Sharon, ma ei ole sinu kohta midagi halba öelnud ega ütlekski,» ütles Minogue talle, kuid teda ei paistnud see huvitavat.

Osbourne olevat seejärel ähvardanud: «Oh, ära mängi süütukest! Sest kui sa tahad mänge mängida, neiuke, olen ma selleks valmis. Ära üldse muretse, ma olen valmis!»

Minogue tunnistas, et oli Osbourne’i «karjumisest ja vandumisest» šokeeritud ja lisas: «Pärast tema lahkumist purskusin pisaraisse. Ma ei nutnud sellepärast, et oleksin tema sõnu tõsiselt võtnud, vaid seetõttu, et inimene, keda olin varem eeskujuks pisanud, lärmas mulle näkku ja rikkus mu tähtsa õhtu.»