Juba teist korda süüdistatakse Ashton Kutcher´it truudusetuses Demi Moore vastu. 21 aastane naisterahvas rääkis ajakirjale Star, et seksis näitlejaga tema kodus, kirjutab Huffington Post. Kutcher´i advokaadid väidavad, et see ei vasta tõele.

Mõned nädalad tagasi hakkasid levima süüdistused Ashton Kutcher´i vastu seoses sellega, et ta olevat olnud truudusetu oma abikaasa Demi Moore vastu. Näitleja kirjutas oma Twitteris, et kõik on puhas väljamõeldis ning eitas, et tal oleks olnud suhe noore naisega. Nüüd võeti  lugu uuesti üles, kuna ilmus välja ka teine naine, kelle sõnul olevat tal olnud lähedane suhe Kutcher´iga diivani peal abielupaari ühises kodus.

Naisterahvas rääkis ajakirjale, et sai Ashtoniga kokku kui perekond oli väljas ja mängis bowlingut. “Me seksisime nende diivani peal elutoas kui Demi oli linna peal,” ütleb ta, mille peale Ashton Kutcher´i advokaat teatas: “Star Magazine avaldab Ashton Kutcher´i ja paljude teiste kuulsuste kohta pidevalt valesid. See pole ei esimene ega viimane kord kus nad nii hoolimatult käituvad.”