Nooruke lauljanna Kerli Kõiv, kes elab Los Angeleses on paljude jaoks stiiliikoon. Veebileht Buduaar otsustas uurida, mis on Kerli jaoks ilu- ja moemaailmas “In” ja “Out”

Kelri Kõivu jaoks on hetkel IN:
JaapanHarajuku, hullud värvid ja lõiked. Superkangelased, friigid ja pisitüdrukud, kellel heleroosa nukukleidi alt välkumas mustast lateksist pesu.
Tähekujulised asjad – tahan uue plaadi konseptsiooni luua palju lõbusama ja värvilisema kui eelmise plaadi oma, seepärast armastan praegu eriti igasuguseid tähekesi ja lipsukesi. Liisi Eesmaa, kilode kaupa litreid, maasikad ja vahukoor, pastelsed ja vanutatud toonid, inglite armee, lapsemeelsus.
Gooti, punk ja muu paheline – Lipsukesed ja nunnud asjad omavad minu jaoks tõelise mõju ainult siis, kui on suudetud tekitada piisavalt palju kontrasti. Vivienne Westwood, 70ndate London, teisitimõtlejad, mässajad, ja niisama hullud. Gooti stiilis haldjad, pimedad metsad, maskid, needid, ketid, lateks. John Galliano, Liina Stein, Triinu Pungits.

Kerli jaoks on hetkel OUT:
Solaarium – mul tekkis Los Angelesse kolides päikesest nii palju sünnimärke, et kahtlustasime nahavähki. Peale seda sebin endale päevituse purgist. Lihtsam, odavam ja kahjutum.
Unetud ööd – ma üldse ei jõua enam ilma magamata olla. Järgmine päev olen turris ja terve maailma peale vihane. Vihased inimesed ei ole teadagi just ilusad.
Pikad kolmnurksed neoonvärvides maalingutega kunstküüned ja kristallidega ripsmepikendused – valus! Aga minu stiil on ka mõnele valus vaadata. Las igaüks teeb seda, mis meeldib.