Soolokarjääri tegev endine Nexuse lauljatar Merlyn Uusküla ütleb, et on vaba ja vallaline, ent silmarõõme jätkuvat rohkemaks, kui peaks.

26aastane Merlyn ütleb, et on praegu eluga rahul ja teeb seda, mida tahab ning elab vallaliseelu. Austajaid naisel aga jätkub: “Vanematelt meestelt sajab tihtilugu välimuse kohta komplimente, et olen ilus ja seksikas ja et võiks tuttavaks saada ja restorani sööma minna,” räägib Merlyn ajakirja Kroonika veergudel, lisades, et koplimendid on küll meeldivad, ent ta ei võta neid nii tõsiselt.

Oma peret Merlyn veel luua ei tahaks, kuna on keskendunud karjäärile, ent õige mehe ilmumise puhul ei välistaks ta midagi. Samas ütleb lauljatar, et ei usu muinasjutulistesse suhetesse: “Ma olen maailma kõige viimasem sinisilm ja liiga eelarvamustega. Näiteks olen ma suhteliselt kindel, et peaaegu kõik mehed petavad,” usub Merlyn aga lisab, et võttes eeskujuks oma vanemate 30aastat kestnud kooselu, siis peab tunnistama, et natuke on ikka maailmas muinasjutte ka. “Kunagi tahaks sellist suhet ka endale.”

Täna Merlyn aga pere peale veel ei mõtle. “Olen kogu aeg teadnud, et minust ei saa noort ema, sest olen alati tahtnud lauljana kaugele jõuda ja andnud endast selleks maksimumi. Emaks saamine on sisetunde küsimus. Kõik algab sellest, et sul on kõrval inimene, kellega see õige tunne tekib, ja teisest küljest siis, kui hing on natukene maha rahunenud ning ma olen oma karjäärimõtted ja soovid täitnud. Lapse saamine võiks jääda sinna 30+ piirimaile. Eneses peab olema rahu ja hetkel olen ma rahul asjadega nii, nagu nad on.”

“Olen valinud hetkel karjääri, mis pereeluga kokku ei käi. Igal nädalavahetusel klubides ringi seiklemine poleks lapsele okei.”