Endine Vanilla Ninja tüdruk Triinu Kivilaan (20) on eraelus väidetavalt uue lehekülje pööranud ning oma itaallasest poiss-sõbrast Giovannist (28) lahku kolinud, kirjutab Kroonika.

Läinud aasta oktoobris esitlesid noored oma suhet Kroonika veergudel ning pajatasid, kuidas nad on end sisse seadnud Šveitsis Giovanni vanematele kuuluvas viiekorruselises häärberis. Triinu ja Giovanni, kellega seksikas eks-ninja tutvus Saksamaal ühes ööklubis, kolisid unelmate pessa veidi enam kui kahe aasta eest. Triinu kiitis siis, et Giovanni vanemad on super!

“Me elame viiekordses majas, kus on kakskümmend neli tuba. Peale mehe vanemate elab seal ka ta õde koos abikaasa ja lastega. Oleme nagu üks suur sõbralik familia,” pajatas Triinu.

Mis siis juhtus, et noorte teed väidetavalt lahku läksid, pole paraku teada. Triinu jääb tabamatuks. Segadust külvab seegi, et infovood raja tagant on sootuks kahepidised – ühe järgi olla Triinu Giovanniga praeguseks lausa abiellunud ning kasvatavat last! Triinu ema Tiiu aga kostab selle info peale, et Triinu on kohe “täitsa vaba ja vallaline”! “Nad on Giovanniga sõbrad edasi,” kinnitab ema Tiiu esimese hooga hoopis noorte lahusolekut. Ootamatu väljaöeldu peale aga vakatab hetkeks ning parandab siis, et “ei, ei, nad on siiski elukaaslased edasi.”