Muusikavideo võtted toimusid kahel päeval neljal eri võttepaigal Tallinna kesklinnas ja Nõmme Spordiklubi basseinides. “Režissööriks oli Masa (Indrek Maasik) ning kaamera taga Tauno Sirel,” räägib Kersti Kroon Buduaar.ee-le.

“Meil oli väga lõbus! Andekate ja lahedate inimestega on ikka alati hea koos töötada ning lõpp-tulemusega olen ka väga rahul! Ma polnud varem neist meestest midagi kuulnud. Tean seda, et nad on suht värsked, aga juba üsna populaarsed! See on nende esimene ametlik video, mida pikisimi oodati ja nüüdseks mängitakse seda eri vene telekakanalites nagu näiteks MTV Russia, Muz-Tv, Ru TV, Music Box, Rumusic TV,” jutustab Kersti.

Nii Mirjam Väljaotsa kui ka Kersti Krooni jaoks pole kaamerad võõrad. Näiteks võib mõlemat kaunitari näha Ale Coq Premiumi telereklaamis ning ka Toomas Tooli poja Steven Tooli lühifilmis “Visiting”. “Muusikavideos löön küll kaasa teist korda, esimene video oli A-Rühma loole”Loterija”, kuid filmikaamera ees harjutada olen saanud küll ja küll. Mis seal salata, mulle see lihtsalt meeldib!” nendib Kersti.