Möödunud reedel, 10. septembril, oli lounge Deja Vu külalistest pungil, sest kontserdi andis Briti muusikadiiva ja dj – Sonique. Pikajalgne artist jõudis Deja Vusse veidikene peale südaood, ees staaridele omased, tumedad päikeseprilid.

Peale väikest eelsoojendust, mille viisid läbi DJ Tom Lillenthal, Reigo Ahven bongol ja Indrek Varend saksofonil, astus staar lavale. Tema
liikumisoskus, plaadikeerutamine ning võimas hääl, haarasid endaga kaasa ka kõige tuimema pidulise. Sonique kiirgas energiast ja “staarilikkusest” ning kõik, kes julgesid kahelda artisti lauluoskuses, said kinnituse, et tegemist pole järjekordse produtsendi hea promotööga, vaid Sonique oskab laulda ning talle on antud tugev lauluhääl!

Programm muutus veel värvikamaks, kui mikrofoni haaras Eesti oma poiss Uku Suviste, kes tegi Soniquega koos mitu head lugu, mis samuti said publiku emotsiooniderohke aplausi ja hüüete osaliseks.

Sonique esines Deja Vu laval uskumatult pika ligi 3 tunnise programmiga. Tänu Deja Vu lisasaalile, oli õnnelikke kontserdikülastajaid 2 korda rohkem, kellest suurem osa jäi ka peale etteastet, hommikuni head seltskonda, kihisevat jooki ning hubast atmosfääri nautima.

Sonique oli Tallinnas kokku 3 ööd elades Tallinna vanalinnas Schlössle hotellis, laupäeva õhtu veetis staar samuti Deja Vu’s oma kontserti ametlikul afterpartyl koos oma paljude fännidega pidutsedes.

[ot-gallery url=”gallery/sonique-andis-lounge-deja-vu%c2%b4s-3-tunnise-kontserdi-vaata-kes-pidu-v%c3%a4isasid”]