Ärimees Urmas Sõõrumaale ja tema äripartneri Gunnar Koolile kuuluva kuuluva firma Versus Invest varad on 3,4 miljoni krooni eest müügis.

2003. aastal suure käraga pool Pärnu maantee Rahva Raamatu raamatupoe ruumidest rendile võtnud Hugo Bossi kauplus on nüüdseks pankrotis ning selle vara on müügis alghinnaga 3 400 000 krooni. Pankrotis oleva Versus Invest haldur müüb avalikul suulisel enampakkumisel endiste kaupluste Hugo Boss ja JOOP! kaupade kauba- ja laovarusid enampakkumisel, mis toimub 19. juunil kell 10.00 hommikul.

Enampakkumisest osavõtja on kohustatud hiljemalt 18. juuniks tasuma tagatisraha viis protsenti enampakkumise alghinnast, mis teeb 170000 krooni OÜ Versus Invest arveldusarvele.

Enampakkumise võitjale arvestatakse tagatisraha ostuhinna sisse, teistele osalejatele tagastatakse tasutud tagatisraha viie tööpäeva jooksul pärast enampakkumise võitja kindlakstegemisest.

Versus Invest, millest kolmandik kuulub Sõõrumaale ja ülejäänu Koolile, opereeris frantsiisilepingute alusel kümmet Hugo Bossi, Joopi, Calvin Kleini ja Zegna rõivaid ning aksessuaare müüvat poodi, millest kuus asus Eestis, üks Lätis Domina kaubanduskeskuses ja kolm Valgevenes. Versus Investi tegevjuht Priit Lavits tunnistas märtsis, et ettevõte on pankrotis, Lätis olnud pood koos Viru väljakul ja Tallinna lennujaamas asunud kolme poega on suletud, lahti jääb Nordic Hotellis asuv Joop.

Veel aasta tagasi plaanis  Versus Invest OÜ laienemist mitmekümne poega, kahe aasta jooksul  kavatseti avada Eestis, Lätis, Leedus, Valgevenes ja Ukrainas veel kolmkümmend kauplust.