Lisaks eilsele esimesele avalikule castingule saab TV3 mängu „Võta või jäta“ jätkuvalt registreeruda ka tavapärastel viisidel.

„Eilne avalik casting osutus väga menukaks ja meeleolukaks, kuid see pole ainus võimalus sügisel saatesse mängima pääseda, sest lõpliku valiku teeme kõigi registreerunute seast,“ julgustas saate režissöör Martin Korjus huvilisi endast teada andma.

 Eilne avalik casting tõi Viru Keskusesse sadu inimesi, kelle ainsaks suureks sooviks oli iga hinna eest mängijaks pääseda. 1-minutiline eelnevalt ette valmistatud enesetutvustus tuli esitada kõigil ning seda tehti väga loominguliselt – lauldes, luuletades ning koguni erinevates keeltes.

Kõige noorem saatesse pürgija oli eile 18-aastane, vanimal aga aastaid üle kaheksakümne. Kandideerijate sekka oli sattunud väga erinevate elualade inimesi – sõjaväelasi, kinnisvaramaaklereid, kunstnikke, maasikamüüjaid, fofograafe ja koguni üks selgeltnägija. Tuntud inimestest üritas rahakohvreid avama pääseda näiteks lauljanna Marju Kuut.

Ennekuulmatu on tõsiasi, et üks kandidaat põgenes castingule pääsemise nimel haiglast!

„Võta või jäta“ uute mängude salvestused algavad augustikuus, enne seda saab TV3 kodulehel ka saatepublikuks registreeruda.