Justin Bieber vallutas kogu maailma tormiga, kuid nüüdseks olevat noor megastaar kokkuvarisemise äärel.”Tema närvid on üles ütlemas,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer.

Peale selle, et Justin Bieber pidevalt turneel viibib, ilmub varsti tema autobiograafia ning käivad dokumentaaalfilmi võtted tema elust. Noor laulja on aga tööga ülepingutanud ning ei jaksa enam pingelise elutempoga jätkata.

“Tema nõustajad sunnivad teda vahetpidamata töötama ja stress on kohutav. Ta on kaalus alla võtnud ning ükskord varises ta väsimusest kokku. Kui ta ette ei vaata, siis võib edu ta hävitada,” ütleb allikas ajalehele.

Turnee algas juunis ja kestab detsembrini. 29-l augustil oli Bieber sunnitud ühe kontserdi ära jätma ning seda seoses üleväsimusega. Kaks päeva hiljem esines ta Madison Square Garden´il New Yorgis, kuid kirjutas enne kontserti oma fännidele Twitteris: “Arst ütleb, et me ei tunne end 100% hästi, kuid me oleme siiski valmis rokkima.”

Ka lahutatud vanemate omavaheline halb läbisaamine ei tule poisile kasuks. Pigem vastupidi, ka see on üheks stressiallikaks. “Ta peab ennast jagama mitmete erinevate asjade vahel. Ta teenib hetkel väga palju raha, kuid see mõjub ta tervisele halvasti.”