“Mul ei ole midagi selles vastu, et kanda kellegi teise kantud riideid, peaasi et need on hästi hooldatud, terved ja puhtad. Energeetiliselt on nagunii kõik inimesed omavahel seotud ja seda, et mingis riides on kellegi teise karma, mind ei hirmuta,” räägib Marge Rahu Publikule.

“Küll aga kannan oma tuttavate inimeste asju, nii mõnigi lemmikasi on enne kuulunud mõnele mu sõbrannale, ning vastupidi. Nii nagu igaühel on oma lemmikasju, mis kantakse nn ribadeks, siis leidub ka ilusaid asju, mille kandmine on väsitav – kannad paar korda ja lihtsalt ei taha enam selge panna, saamata isegi aru, milles asi,” arvab Marge, et sõbrannadega riiete vahetamine on täiesti OK.

“Kuna reisin palju, siis on mul hea võimalus külastada igasugu outlet poode, kus hinnad peaaegu sama madalad kui second-hand`is. Näiteks ostsin suvel Hispaaniast suurte allahindluste ajal väga lahedaid asju 3-5 euroga. Ülikooli esimesel kursusel, kui tööd veel ei teinud ja raha oli vähe, siis olid second-hand poed mu üks põhilisi ostukohti.”

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________