Eile õhtupoolikul kella 19 – 22 sadas Tallinnas 17 mm sademeid, mis tekitas lokaalseid üleujutusi Ahtri tänaval, Merivälja teel, Tammsaare teel ja paljudel väiksematel tänavatel.

Kõige tõsisemad üleujutused olid Ahtri tänava piirkonnas, kus väiksemate sõiduautode mootorid ja elektrisüsteemid said lompidest valel sõidukiirusel läbi sõites kahjustada. Kuna märja mootoriga sõidukid enam ei käivitunud tuli need paigaldada lähedalasuvatesse  parklatesse. „Kui mootorsõidukitele, mis said kahjustusi liigvee tõttu on tehtud parkimistrahv, palume esitada taotlus parkimistrahvi tühistamiseks Tallinna Transpordiametile,“ ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Tallinna Teede AS ja AS Tallinna Vesi paakautod likvideerisid öösel veeloike tänavatel ja varahommikuks olid suuremad üleujutused likvideeritud. Boroditši sõnul on paakautod ka täna valmis suuremaid üleujutusi likvideerima ja teateid liigvee kohta saab edastada Tallinna abitelefonil 1345.

Prognooside kohaselt on täna pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool hoovihma, võib ka äikest olla. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb.