Gossip.ee uuris Ameerikas elavalt ning modelli ja tantsijana töötavalt Maili Nõmmelt, kuidas tema suvi möödus ning kas kaunitar jõudis ka Eestit külastada. “See suvi on tegelikult olnud minu jaoks väga töökas, kiire ja edukas,” räägib igavese suve maal Miamis elav Maili.

Kui arvame, et igasse tõelisesse suvve mahub üks nö. suveromaan, siis eksime. Tänapäeva inimeste elu on kirev nagu karussell ning “romaaniks” on hoopis töö või hobi. Sama kinnitab meile Miamis elav Maili. “See suvi on tegelikult olnud minu jaoks väga töökas, kiire ja edukas, pole palju aega jäänud ühekski suveromaaniks,” räägib Maili rõõmsalt.

Meeldejäävaimaks sündmuseks oli tal glamuurne Mercedez Benz official fashion week, millest ta osa võttis. “Kindlasti üks meeldejäävamaid ja tähtsamaid sündmusi oli Mercedez Benz official fashion week Miamis, mis oli minu jaoks väga edukas ja kohtusin väga erinevate, eriliste inimestega,” ütleb Maili Gossip.ee-le ning lisab: “Väga palju kasulikke kontakte!”

Maili igapäevatöö viib teda kokku paljude inimestega ning parim puhkus on tema jaoks vaikus ja rahu. “Kuna minu töö on seotud alati pidude ja paljude inimestega minu ümber, siis lemmikpuhkuseks on väike getaway, vaikus, ookean, päike, lemmikraamat, spa, kaua magamine, hea restoran ja lemmikkokteil. Sel suvel sain puhata kõigest 2 nädalat, üks nädal oli sõbra pulmapidu Virginia Beachil ja teine nädal kulus minu 25nda juubeli pidamisele.”

“Armastan vähemalt kord nädalas või nii õhtul väherahvastatud piirkonnnas ookeni ääres jalutada, mõtteid koguda ja jäätist süüa – selline mõnus üksiolemise aeg,” räägib Maili Gossip.ee-le, kuidas ta kärarikkas linnas end laadida armastab. Samuti on Mailil välja kujunenud n-ö. lemmikrutiin. “Mul on väljakujunenud siin oma väike lemmikrutiin – David Barton Gym, vabadel hommikutel La Folie- prantsuse kohvik värske groissant´i ja kohvi armastajate meelispaik, happy hour jaapani restoranis Doraku, kus tüdrukutega “Seksi ja linna” enda episoode loome… hahaa ja palju palju muud. Oleks aind vaba aega rohkem, ei hakkaks kunagi igav.”

“Suvi siin Miamis tegelikult ei lõpegi, aga ootan, et 2010 aasta lõpp tuleks lõbus ja 2011 aasta parem kui kunagi varem,” ütleb Maili ning loodab peagi ka Eestit külastada.  “Eestisse plaanisin tulla juulis, aga kahjuks pidin selle natukene edasi lükkama. Loodan, et õige pea saan selle teoks teha!”

 

 

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________

[ot-gallery url=”gallery/maili-n%c3%b5mm-gossip-ee-le-suvi-oli-minu-jaoks-v%c3%a4ga-edukas”]