Lindsay Lohan´it süüdistatakse otsasõitmises emale, kes jalutas lapsevankriga ning seejärel sündmuskohalt lahkumises. “Ma ei tea, millest te räägite,” ütleb ta portaalile RadarOnline.

Väidetav juhtum olevat toimunud eelmisel kolmapäeval kui Lindsay Lohan oli Hollywoodis üht teed ületamas. Laps olevat olnud kahe või kolme aastane. “Löök polnud väga tugev, kuid ta sõitis neile vastu. Lindsay pööras paremale, peatus paar sekundit ja sõitis seejärel lihtsalt edasi,” ütleb tunnistaja Brayan Jaime.

Lohan eitab juhtunut täielikult kuid nüüd on veel üks tunnistaja välja ilmunud, kes seda kinnitab. Nimelt teatas fotograaf Austin Visschedyk, et skandaalitar nägi ema ja last, kuid ei hoolinud sellest piisavalt, et peatuda. Kui fotograaf Lohan´i fakti ette seadis, olevat too esialgu vait jäänud ning seejärel öelnud: “Ma nägin neid, kuid nad ei läinud eest ära.”

Ometi on erinevate tunnistajate andmed vastuolulised. Veel üks fotograaf, kes samuti sündmuskohal viibis, ütles portaalile TMZ.com, et fotograafid, kes müüsid uudise, valetavad. Lindsay kõigest puudutas kergelt lapsevankrit ja seda väga väikese kiiruse juures. Ta olevat isegi autost välja tulnud ja küsinud emalt, kas kõik on korras ning saanud jaatava vastuse, sõitnud edasi. Politseid pole keegi asjasse seganud.