Reedel oli ETV meelelahutustoimetus endale töise õhtu garanteerinud – enam kui saja soovija hulgast oli katsetele kutsutud paarkümmend noort, et välja selgitada ETV uue muusikasaate TOP7 juht. Õhtu lõpuks oli selgus käes – saatejuhiks saab laulja Marten Kuningas.

Sarnaselt teistele saatejuhiks soovijatele pidi ka Marten žüriile oma eeliseid põhjendama. Enda tugevustena tõi Marten välja ajakirjandushariduse ning selle, et saates “Eesti otsib Superstaari” sai ta kolm kuud kestnud põhjaliku telekooli. ETV meelelahutusaadete toimetuse juhi Mart Normeti sõnul ei olnud Marteni tuntus talle eeliseks.

“Marteni tuntus töötas tema püüdlustele isegi vastu, sest žürii suhtus temasse seetõttu veel ekstra-kriitiliselt. Kõik finaali pääsenud noored üllatasid meid väga positiivselt ja ma olen kindel, et mitmetega neist puutub rahvusringhääling aja jooksul kindlasti veel kokku,” ütles Normet.

Teisalt sai Marten Kuningas valitud saatejuhiks just sellepärast, et teda saab kohe saatejuhina kasutada. “Ta oli üks neist vähestest, kes oli kohe eetrivalmis – esimene saade uue saatejuhiga on eetris juba teisipäeval, siis peabki uus saatejuht olema kindla närvi ja teletalendiga,” rääkis Normet.