Soovite koos sõbraga pääseda Sonique eksklusiivkontserdile? Aga palun! Liitu gossip.ee lehega Facebookis ning jaga uudist oma sõpradega. Juba 6. septembril loosime välja 3×2 õnnelikku, kes kontserdile pääsevad!

Selleks, et tasuta pääsmed võita:
1) Liitu gossip.ee lehega Facebookis
2) Jaga/Share uudist oma sõpradega
3) Kirjuta kommentaariumi “jagatud”

 

Loe lisaks:
Sonique ja Uku Suviste laulavad koos!

10. septembril.2010 Septembril Tallinnas Lounge Deja Vu‘s esinev maailmakuulus Inglise lauljanna esitab privaatsel kontsertil kindlasti ka ühe laulu selle aasta Eesti seksikama mehe Uku Suvistega.

Kontserti pressiesindaja Jana Pulk rääkis: “Selline tore idee tekkis, kui saatsime Sonique‘le informatsiooni Uku Suviste kohta, kes on sellel õhtul soojendusesinejaks. Sonique’le väga meeldis materjal, mida saatsime talle Uku esinemistest ja nüüd saabki selline ainulaadne duett võimalikuks. Sonique, kes saabub Tallinnasse 3-ks päevaks saab Ukuga juba kontsertile eelneval päeval stuudios esitatavat duetti harjutada. Tallinnas veedetavat aega soovib lauljanna tihedalt sisustada, programmi kuuluvad kindlasti tutvumine Tallinna vanalinna ja linnalähedaste looduskaunite kohtadega. Sonique on avaldanud ka soovi Eesti rahvusköögiga tutvumise vastu. Esinemise õhtuks oleme aga vastavalt esineja soovidele varunud piisavalt Hennessy XO konjakit – see väga kallis konjak on ainus jook mida Sonique pidutsedes joob.”

Loe ka: Sonique annab Tallinnas privaatse kontserdi SIIT

Vaata ka kontserti tutvustavat videot:

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________