„Väike valge vale“ on Mari-Liis Loos’i, artistinimega Mari, teine singel ning ühtlasi ka uue kodumaise draamasarja „Pilvede all“ tunnuslugu.

Suhted, saladused, romantika ja varjatud minevikusündmused on märksõnaks nii uuele Kanal 2-s alates 8.septembrist kolmapäeviti jooksma hakkavale telesarjale kui ka Mari värskele singlile, mille muusika autor on Hendrik Sal-Saller ning teksti on kirjutanud Berit Sal-Saller.

„Mulle Hendriku stiil meeldib ning koostöö temaga on alati tulemuslik ja sujuv“, räägib nii populaarse krimisarja „Kelgukoerad“ kui ka uue  draamasarja „Pilvede all“ produtsent Toomas Kirss ning lisab: „Sarjale, milles pakutakse draamat, kauneid tundeid, õhkavat armastust, sooja inimlikkust ning hingekriipivaid saladusi, sobib Mari lugu kui rusikas silmaauku“.

Mari, kes laulmise kõrvalt õpib Eesti Kunstiakadeemias moestilistikat, surfab, maalib ning huvitub motokrossist, jättis oma esimese tõsise jälje Eesti popmuusika maastikule debüütsingliga “Täielik suvi”, mis maandus nii mõnegi Eesti tippraadiojaama edetabeli tippu.

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________