Hollywoodi-staarid ei püüdle igavese nooruse poole vaid välimuselt –  lapse sünnitanud kuulsustest emad üle 40 on muutunud igapäevaseks nähtuseks. Tegelikult pole aga selles vanuses rasestumine sugugi nii lihtne kui see välja paistab. “Paljud 45 aastased ei kasuta oma munasarju. Kuid keegi ei räägi sellest,” ütleb Halle Berry, kes ise sai emaks 41 aastaselt, kirjutab Us Weekly.

Mõned kuud tagasi üllatas John Travolta kogu maailma teatega, et tema abikaasa Kelly Preston ootab last ning seda 47 aastaselt. “See on ime ja me tunneme, et meid on õnnistatud. Me üritasime mitu aastat ja ei uskunud enam, et see võiks juhtuda,” ütles õnnelik paar ajakirjale People.

Kelly Preston on vaid üks paljudest Hollywoodi-tähtedest, kes jäi lapseootele peale 40 eluaastat. Jane Seymour ja Marcia Cross said kaksikud 44 aastaselt, Holly Hunter 47 aastaselt. Geena Davis sai lapsed 46 ja 48 aastaselt, Nicole Kidman ja Brooke Shields 40-selt, Susan Sarandon oli 42 ja 45 ning Madonna, Salma Hayek ja Julianne Moore olid 41.  Celin Dion ootab aga 42 aastaselt kaksikuid.