John Travolta “paljastatakse” uues raamatus. Väidetavalt on kogu tema abielu vaid pettus, vahendab Aftonbladet.

Samal ajal kui John Travolta 47 aastane abikaasa Kelly Preston hakkab sünnitama, satub näitleja skandaali. Äsjailmunud raamatus väidab Robert Randolph, et Travolta on aastaid oma naist petnud arvukate meestega.

“Kui detailid avalikkuse ette jõuavad, siis näib Tiger Woods Johni kõrval kui skaudiõpilane,” ütleb Randolph.

Raamatus “You’ll never spa in this town again” võtab Robert Randolph üles “salajase saunakultuuri” Hollywoodi homode hulgas. Kirjaniku sõnul sisaldab raamat terve rea detailseid jutustusi kuulsuste seksuaalsetest kohtumistest saunaklubides viimase 15 aasta jooksul.

Randolph väidab, et on tosin korda näinud perekonnaisa Travoltat erinevate meestega lõbutsemas ning et ta tutvus oma külakäikude ajal saunaklubidesse näitlejaga isiklikult.

“Ma kohtusin Johniga 1998-l aastal, pärast seda kui ta oli Kellyga abiellunud. Ma olen täiesti veeendunud, et abielu on totaalne pettus, sest Johnile meeldivad mehed.”

Kirjanik ei jäta mainimata, et Travolta on ka talle lähenemiskatseid teinud.”Ta tuli minu juurde mitu korda. Ma ütlesin talle alati ära. Aga alati leidus mõni meesterahvas, kes tahtis temaga olla.”