Eesti üks tuntuimaid stiliste Ženja Fokin on veendunud, et tema toimetamisi peaksid kõnetama “tegemised, mitte riidehilbud”. “Ma ei hõlju kusagil, ma olen väga kahe jalaga maa peal inimene,” teatab ta.

Ženja räägib ajakirjale Anne&Stiil, et kui keegi tegeleb näiteks liikumispuuetega lastega, siis võiks ta pressikonverentsile ilmuda kas või “adidressides”.

“Ma elan päev korraga. Ma olen suhteliselt maksimalist. Ja kuigi see võib-olla kõlab lüüriliselt, tuleks mu meelest elada nii, et sa ei sega teisi. Et sa ei püüa olla teistest parem. Ütleme nii, et kõrge riigiametnik ja koristaja on minu jaoks võrdsed. Või siis ütleme nii, et võib-olla keegi ei jaga kõrgemat matemaatikat, aga on näiteks kuradima hea kokk.”

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________