Armas Ohmygossip.ee lugeja!

NÜÜD SAAD PAIGALDADA OHMYGOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD JA LISA “TEXT WIDGET”!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes ohmygossip.nordenbladet.ee-ga koostööd teevad! Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Võite lisada ka teisi ja teiste suurustega Ohmyossip.ee; Ohmygossip.com või Ohmygossip Couture’i bännereid! Küsi minult täpselt sellist, nagu enda kodulehele paigaldada sooviksid! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@ohmygossip.nordenbladet.ee! Iga kord võidu saanud lehtede aadressid märgime ka “Võida!” all ära!

PS! Samuti on oodatud toredad koostööd artiklite, persoonilugude, blogide ja miks mitte pildigaleriide näol. Pane oma kirjutamisoskus ja võimed proovile ning tutvusta ennast suurele auditooriumile! Parimad ning huvitavaimad lood avaldame ning kui meile ja lugejatele keegi eriliselt silma jääb, siis kindlasti ka premeerime!

Võitjate ning uute blogijate (kaasautoritega) võtame personaalselt ühendust – aga selleks on tarvis kõigepealt, et teete ennast ise nähtavaks! Ohmyossip.ee on Sinu võimalus!  :)

Valik bännereid: