Omanäoline ja oodatud  Kapa Festival tuleb seekord juba 10. korda. Juubelihõnguline muusikapidu leiab aset 1. ja 2. augustil Kohilas Tohisoo mõisapargis, kus igaüks saab nautida mõnusat äraolemist rabavalt laheda muusika seltsis.

Seekordne festival algab juba reedel, 31. juulil, kui mõisapargis näidatakse esmakordselt  öökino. Programmis on kodumaine hitt-film „Disko ja tuumasõda“ ja rootsi komöödia-sugemetega õudusfilm „Külma amps“. Esimene film algab kell 22.30.

Laupäeval, 1.augustil, algavad kontserdid kell 19.00. Häälel lasevad kõlada Tohisoo laululapsed, et sisse juhatada ansamblid Nolens Volens ja Skaravan. Suvise pargiõhu kütavad kuumaks Tiit Petersoni ja Allan Jakobi tangod.

Õhtu lõpetab Bob Chilcotti „Väike jazzmissa“ Urmas Lattikase bändi ja TTÜ naiskoori esitluses.

Pühapäeval, 2.augustil, algab festivalipäev juba keskpäeval. Pinget hakkavad kruvima Pärnu koolipoiste Joseph Inch ja Kohila kohalik Status. Eksootilisi võnkeid kargesse mõisaparki toob Bombillaz. Ürgse regilaulu kutset saab tunda Zetode poolt.  Lisaks lasevad hingel hõisata Kohila laululapsed.

Õhtu edenedes soojendavad lavalaudu ansamblid Malena, Merwis ja Dramamama, et lasta huilgavate masside ette Eesti alternatiiv-muusika maastiku
lipulaevad Ans Anduri, Aidese ja Kosmikud.

Festivalile on oodatud kõik pereliikmed. Platsile võib tulla oma piknikukorviga, kuid kehakinnitust-kesvamärjukest saab ka kohapealt. Koju palume jätta klaastaaras (alkohoolsed) joogid ja lemmikloomad.

Ööbimine on võimalik festivalipaigast paarikümne-minutilise (ca 2 km) jalutuskäigu kaugusel asuvas Ristimäe puhkekeskuses. Saab telkida või tuba rentida, olemas on ka võimalus jalgrataste laenutamiseks, mille jaoks on festivalialal olemas ka parkla.
Vaata lisainfot: http://www.kohilahotell.ee/est/.

Pileteid saab osta Piletilevi ja Statoili müügipunktidest. Eelmüügist maksab festivali pass 160 EEKi, kohapeal 200 EEKi.
Pressi akrediteeringut saab vormistada aadressil: http://kapafestival.ee/press/.