Kaua Eestist eemal olnud Elmar Liitmaa ning “Kaks takti ette” ja “Eesti otsib superstaari” saadetes tuntust kogunud Mihkel Ratt ühendavad käed, luues coverbändi Pappa Lucca.

Eesti muusikamaastikul pole midagi sellist varem nähtud, mil Eesti muusikutest koosnev bänd esitab välismaa raadiohitte.

Bändi visioon on pakkuda kuulajatele kvaliteetset ja muusikalist meelelahutust, et saada inimesed eemale argimuredest ning anda neile võimalus end kontserdil tühjaks rokkida. Esitamisele tulevad suurimad rockmuusika hitid, mis vallutanud raadiojaamasid üle maailma, viimase 30ne aasta jooksul, eriti raskema rockmuusika vallas. Bänd esitab lugusid sellistelt artistidelt, nagu näiteks Metallica, Nickelback, Disturbed, Korn jne. Kuulda saab ka uusi seadeid näiteks sellistelt artistidelt, nagu Michael Jackson, The Beatles jne.

Bändi liikmeteks on Elmar Liitmaa (kitarr, Terminaator), Mihkel Ratt (vokaal), Jevgeni Babkin (klahvpillid, House of Games), Mart Veski (basskitarr, House of Games), Silver Ulvik (trummid, Blacky).

Esimese kontserdi avalikkusele annab Pappa Lucca 10. septembril Rock Cafes, kus astutakse üles The Suni ja Toe Tagiga, mil toimub The Suni albumi “Ring” klubiesitluskontsert.

___________________________________________________________

NÜÜD SAAD PAIGALDADA GOSSIP.EE BÄNNERI LIHTSALT KA OMA KODULHELE, BLOGISSE VÕI SUHTLUSVÕRGUSTIKKU! SELLEKS LIHTSALT KOPI MEIE KOOD!

www.gossip.ee

Pane oma kodulehekülg või blogi raha teenima:

Loosime hulgaliselt auhindu inimeste vahel, kes gossip.ee-ga koostööd teevad. Paigalda meie bänner oma kodulehele! Leheküljed, kust meile kõige rohkem klikke tuleb, saavad väärikalt autasustatud! Kindlasti anna oma lehest ka meile teada: info@gossip.ee!

___________________________________________________________