Johnny Depp (47) ja Vanessa Paradis (37) on Hollywoodi kõige salajasem paar, sest nad avaldavad harva detaile oma eraelu kohta. Nüüd aga andis Vanessa Paradis avameelse intervjuu ajakirjale Marie Claire, kus ta muuhulgas räägib ka sellest, kuidas nad kirge elus hoiavad: “Me usaldame teineteist ja anname teineteisele ruumi.”

Johnny Depp ja prantsuse lauljatar ja näitlejatar Vanessa Paradis kohtusid esimest korda 1998-l aastal eksklusiivse hotelli Hôtel Costes fuajees Pariisis. Tol ajal oli Depp veel koos supermodell Kate Moss´iga, kuid juba kolm kuud hiljem ootas Vanessa temalt last. Sellest ajast saadik on nad olnud paar.

Nüüdseks on Depp´il ja Paradis´l kaks last – 11 aastane tütar Lily-Rose ja 8 aastane poeg Christopher. Pere jagab aega erinevate kodude vahel, muuhulgas Pariisis, Hollywoodis, Lõuna-Prantsusmaa maakohas ja isiklikul saarel Kariibi meres.

Vaatamata sellele, et tegemist on ühe kuulsaima paariga maailmas, on nende eraelust üpris vähe teada. Nüüd rääkis Paradis ajakirjale: “Et me iga päev koos pole on selles suhtes tähtis, et see hoiab meie suhte stabiilsena. Ja me austame ja imetleme teineteist väga, me saame aru, et selleks, et meie suhe püsima jääks, peame me teineteisele ruumi andma ja teineteist usaldama. Inimene võib end õnnelikuks pidada kui ta on leidnud kellegi, keda saab usaldada ka siis kui ei olda koos. Ka siis kui elatakse paarissuhtes peab olema võimalik üksinda ära sõita ja avastada maailma omal käel.”

Küsimuse peale, mida ta oma elukaaslase juures kõige rohkem imetleb, vastab Vanessa: “Ma imetlen Johnny´t kui näitlejat, kui isa, kui meest, kes ta minu jaoks on. Kuid kõige enam imetlen ma teda kui inimest. Ta on tõepoolest fantastiline.”
Kuid küsimusele, mis on kõige romantilisem asi, mis Johnny Depp tema jaoks teinud on ja mille üle nad tülitsevad, keeldub Vanessa vastamast. Selle asemel ütleb ta, et peaaegu kunagi ei räägi nad omavahel stsenaariumist või tööst. “Vaid siis kui tegemist on planeerimisega. Me üritame oma elu niimoodi korraldada, et saaksime koos olla niipalju kui võimalik.”

Ehkki mõlemad on tunnustatud näitlejad, pole paar kunagi koos töötanud. Hetkel on Vanessa aktuaalne paljukiidetud prantsuse filmiga “Heartbreaker”. “Ausalt öeldes tekib mul kabuhirm mõtte juures temaga koos töötada. Asi pole mitte selles, et ma ei tahaks vaid ma kardaks, et ei küüni tema tasemeni. Ta on nii andekas. Ja ma ei tea, kas suudaksin tema ees valetada.”

Intervjuus räägib Vanessa Paradis ka oma imetlusest Marilyn Monroe vastu. “Ta liigutab mind sügavalt. Ma imetlen teda nii näitleja kui lauljana,” ütleb ta ja avaldab samas, et kõige väärtuslikumad esemed tema garderoobis on paar Ferragamo kingi, mis kuulusid Monroe´le. “See oli tegelikult Johnny, kes need mulle ostis, ta hellitab mind pidevalt ära.”

Vanessa ütleb ka seda, et kardab surma, kuid on õnnelik ja rahul oma praeguse vanuse üle. “Ma elan praeguses hetkes. Inimene peab õppima ütlema:”Sellega ma tegelen hiljem”, nii et ta saaks tegeleda sellega, millega tahab tegeleda just praegu.”