Ilu nõuab teatavasti ohvreid. Kui ilus Heidi Montag pärast kõiki iluoperatsioone on, jääb igaühe enda otsustada. Küll aga võitleb “The Hills”-staar iga päev suuremate või väiksemate probleemidega. Rinnas on valud ja juba novembrikuust saadik kannab Heidi nina peal teipi. “Ma ei taha, et mul nina otsast ära kukub nagu Michael Jackson´il,” ütleb kaunitar ajakirjale Life and Style Magazine.

Möödunud aasta novembris otsustas Heidi Montag teha kümme ilulõikust samal päeval. Hiljuti tunnistas ta, et tegi seda oma tollase abikaasa pärast, kellest ta praeguseks juba lahus on. “Ma tunnen end vangina omaenese kehas,” ütleb ta nüüd ajakirjale.

Hiigelsuured G suuruses rinnad valutavad vahetpidamata ja Heidi ei saa isegi treenida, sest rinnad jäävad harjutusi tehes ette: “See purustab mu südame. Ma ei saa elada normaalset elu.”

Pärast ninalõikust on ta seda teipinud ööpäev läbi. Enda sõnul selleks, et see ei kaotaks oma uut väljanägemist ja ei kukuks ära.

Nüüd tahab Heidi oma välimust suures osas endiseks muuta, mis pole aga nii lihtne. Dr.Ryan, ilukirurg, kes operatsioonid läbi viis, on juba surnud. Vaid tema teab, mida ta täpselt tegi ja seetõttu võib juhtuda, et kõike pole enam võimalik taastada.

Kuid Heidi ei kaota lootust ja tegeleb hetkel Lõuna-Ameerikast uue kirurgi otsimisega, kes aitaks tal vähemalt rinnad väiksemaks lõigata.