“Sain abieluettepaneku viis aastat tagasi. Hakkasin siis alles oma mehega koos elama ja kuna meie vanusevahe on 15 aastat, siis olid meil esialgu mõlemal kahtlused,” räägib Triin Hunt (endine Sommer) (25) Publik.ee-le, kes läinud kuul ärimees Artur Hundiga (40) abiellus.

Triin tunnistab, et 15 aastat vanusevahet tekitas neis mõlemis kahtlusi ja kõhklusi. “Tema hirm oli see, kas ma ikka tean kindlalt, mida tahan. Ka minul oli kahtlusi. Kuid nüüd, kui oleme seitse aastat koos olnud, siis leidsime, et aeg abiellumiseks on küps!”

Abielusõrmuseid valides lähtus paar lihtsusest. “Artur tahtis mulle tegelikult veidi edevamat, briljantidega abielusõrmust osta, aga ma ise soovisin hästi lihtsat. Kannan väga vähe ehteid ning teadsin, et jään kindlasti kandma oma kihlasõrmust, mis on niigi kividega.”

“Sõrmused tõi Arturi tütar Kelly. Minu 6aastane õde pidi olema samuti lilleneiu aga ta muutus tseremoonia ajal nii emotsionaalseks, et nuttis terve aja. Nii oli vaid Kelly meie lilleneiu,” muigab Triin.