Väiksena tahtis Loore Härmat saada küll baleriiniks ja juuksuriks, kuid täna on Loore hoopis tunnustatud ja nõutud meikar ning on tegutsenud oma alal juba üle 10 aasta.

Loore arvates on tema firmamärgiks n-ö alasti meik. “Hästi loomulik meik kombineeritud suitsusilmaga. Tulemus on hästi sensuaalne ja kaunis ning ei jäta ülemeigitud muljet,” täpsustab ta.

Noortele soovitab Loore end alles meikima hakkamisel mitte üle pingutada. “Ma arvan, et igaüks ise vast tunnetab seda, millal on õige aeg end meikima hakata ja loomulikult võiks kuulata ka vanemate ja targemate nõuandeid selles vallas. Kindlasti ei tohiks see meik olla väga tugev ja algatuseks võiks kasutada ainult ripsmetušši, huuleläiget ja päikesepuudrit. Tihti meigivad noored neiud end liiga palju ja minu meelest ei vaja nad üldse jumestuskreemi ja puudrit, kuna nahk on veel sile ja rikkumata ja seda ilu ei pea paksu meigikihi alla peitma. Teine asi on muidugi siis, kui vaevab mingi nahaprobleem. Siis tuleks kasutada hästi nahasõbralikke meigitooteid, et vigu varjata, aga samas mitte koormata nahka,” soovitab Loore.