27.-l jaanuaril 1984-l aastal juhtus õnnetus Los Angeleses kui lindistati reklaamfilmi Pepsile. See pani aluse Michael Jacksoni sõltuvusele valuvaigistitest.

Michael Jackson seisis laval ja laulis 3000 karjuva fänni ees. Kuid kui Jackson parajasti oma kuuendat võtet laseb teha läheb midagi kohutavalt valesti ja pürotehnika pannakse tööle liiga vara – Michael on veel laval. Ta juuksed süttivad põlema kuid ta ei märka midagi ning jätkab tantsimist. Alles lavalt lahkudes ja trepilt alla minnes tunneb ta tuld oma pea kohal ning viskab seljast pintsaku. Assistentidel õnnestub tuli otsekohe kustutada, kuid pealael on näha suurt punast haava ja juuksed on selle koha pealt täiesti ära põlenud.

Michael Jackson sai tõsiselt vigastada ja tema vigastusi hinnati kui kolmanda astme põletushaavu pealael ja näos. Ravi ajal anti talle valuvaigisteid, mida ta hiljem kasutas terve elu jooksul. “Ta võttis rohtusid põletushaavade tõttu ja jäi neist nähtavasti sõltuvusse,” ütleb vend Tito Jackson ajalehele Daily Mirror.

Vaata kurba videot SIIT