Uus maja, uued osalejad, uued juhtumised ja probleemid. Kas selle aasta osalejad suudavad pääseda rohkem ajalehtede ja ajakirjade veergudesse kui varasemate aastate omad?

2006: Esimesel aastal oli kõik nii uus ning kõmu tekitas Hanna ja Timo peaaegu-seksi-harrastamine. Paar jäi kokku ka pärast saate lõppu, kuigi lühikeseks ajaks. Ajalehtedesse jõudsid ka kuuldused Timo ja itaalia lauljanna Laura Bono flingist. Esimese hooaja võitis õpilane Perttu, kes võitis selle tagajärjel, et majast lahkus punaäine boheemlane Kathy pärast 60. päeva, sest talle aitas.

2006: Kirevaim asi oli ilmselt seksiskandaal mis lahvatas Sorella ja Mikaga. Õhtul ronis Mika Sorella voodisse, võttis talt püksikud jalast ja üritas luua seksuaalset kontakti. Big Brother aga sekkus ja Mika eemaldati majast. Samuti oli sellel aastal ka kaks meeldejäävat paari Olli ja Hanne ning Sari ja Kaki. Hannet ei häirinud see, et Olli urineeris purjuspäi majaelanike riidekastidesse ning ega ka see, et Ollit ootas majast väljaspool tüdruksõber. Sellel aastal pani võistluse kinni Sari.

2007: Kolmandal hooajal lahkusid saatest väga paljud inimesed – kes perekonnaprobleemide, kes raseduse ja kes väljaviskamise tõttu. Mängus osalesid ka väga paljud, kelle juured olid välismaalt. Kadi oli Eestist, Maxine Saksamaalt, Farbord Iraanist, Aki Nigeeriast ja Maria oli ka pool rootslane. Hooaja hiilgavaimaks seigaks kujunes Kadi alkoholilembus ja hommikused pohmellid.  Vaatajate poolehoiu võitis aga sõbralik ja heatujuline Sauli, kes suudles majas viibides nii naiste kui meestega. Oma südame kaotas ta aga mängu hiljem tulnud Nikole, kellega ta kõrvuti magas kuni saate lõpuni.

2008: Hooaeg algas suure alasti peoga. Kohale jõudnud elanikud koorisid endeid paljaks. Johan oli majas täiesti alasti ja Minna ilma rinnahoidjateta. Johan oli ka bb-ajaloo esimene elanik, kellega toimus majavahetus, s.t ta saadeti Aafrikasse ja sealt tuli Soome asemele Munya. Taaskord lahkusid nii mõnedki osalejad erinevatel põhjustel. Hiljem majja tulnud Henna kohtas Anttit ja järgmisel aastal nad ka abiellusid. Olgugi, et nüüdseks tahab paar lahutust. Saate võitis kõigi meelest armas Anniina.

2009: Oli senisestest hooaegadest skandaalseim, sest teleekraanile jõudsid Minna ja Esa J. tsenseerimata vahekord. Selle tagajärjel vallandati ka töötajaid, kes sellise juhtumise teleekraanile lasid. BB-ajaloo esimene meestevaheline hellushetk jõudis ekraanile, kui Sampo ja Ragnar mullivannis suudlesid. Samuti kergitasid tekiäärt ka Sami ja Justiina, Sami ja Saranna ning Toni ja Iida. Samuti leidsid aset BB-ajaloo esimesed õiged pulmad, kui majas õnnistati siss Henna ja Antti abielu. Saate võitis sedakorda Aso, kes oli küll macholik, aga ei pelanud näidata pulmades ka oma õrnemat poolt ning poetas paar pisarat.

Peagi paistab, mida uus hooaeg toob!