Eeloleval sügisel jõuab ETV ekraanile uus saade “Sind otsides”. Saatejuht Vahur Kersna hakkab otsima kaduma läinud inimesi, vahendab ajakiri Nädal.

Toimetaja Iiris Saluri sõnul on huvi saate vastu suur ja juhtumid erinevad. “Meie eesmärk on alguses välja valida vähemalt kümme juhtumit, võib-olla ka rohkem, ja nendega tööle hakata eeldusel, et mõni niidiots on olemas,” räägib Saluri, kelle sõnul ei saa täielikult tupikusse viivaid juhtumeid ekraanile tuua.

“Tunnen kaasa inimestele, kes otsivad näiteks oma isa ja teavad vaid nime ja piirkonda, kus otsida. Näiteks Ivani suurelt Venemaalt otsida on raske.”
Kümnest saatest koosnev “Sind otsides” jõuab ekraanile oktoobris. Igas saates näeb vähemalt ühte lugu. “Oleneb, kuidas kannab, võib-olla võtame vahel ka kaks lugu,” lisab Saluri.

Kõik, kellel on mõni lähedane inimene kadunud ja tahavad temaga taas kontakti saada, võivad saata kuni augusti lõpuni oma lugusid saatetegijatele aadressil sindotsides@err.ee või Gonsiori 27, Tallinn, 15029, Eesti Rahvusringhääling või helistada telefonil 5122120.