“Ma ütlesin talle, et kui see naine tuleb kohevate juuste, lakitud küünte ja Playboy-varustusega, lähen kohe minema,” meenutab Ronn Moss viie aasta tagust kohtumist kihlatu Devin DeVasgueziga.

“Vaprates ja ilusates” südametemurdjat Ridge Forresteri mängiv Ronn Moss abiellub sügisel oma kauaaegse pruudi Devin DeVasgueziga, kirjutab väljaanne Woman`s Day ja vahendab ajakiri Nädal. Eelmisel suvel teatas Moss, et sõuab peagi taas abieluranda. Pulmapidu peetakse 25. septembril 2009. Näitleja loodab, et tema teine abielu jääb püsima.

Kui Ronn Mossi esimene abielu (1990–2002) Shari Shattuckiga lõppes, loobus Moss kohtamisstseenidest ja keskendus isadusele. Paaril on kaks tütart: Creason Carbo (sündinud 1994) ja Calee Maudine (1998).

Ronni süda murdus pärast lahutust ja mehest sai üksikisa. “Kui oled lastega üksi, tuleb palju teha,” õppis Moss sellest ajast. Võib öelda, et Devin õpetas Ronni taas armastama. Kui Ronn ja Devin kohtusid, võtsid nad oma suhet rahulikult. “Kohtusime tegelikult 23 aastat tagasi, kui tegime filmi Hot Child In The City. Seda filmi tehes kohtas Ronn ka oma laste ema Sharit,” meenutab Devin möödunut. “Meid taastutvustati viis aastat tagasi, kui Lorenzo Lamas (Hectori osatäitja “Vaprates ja ilusates”) meid kokku viis.”  Huvitav tõik asja juures on see, et alguses tahtis Lamas naist kokku viia hoopis Winsor Harmoniga (Thorne`i osatäitja “Vaprates ja ilusates”), kuid viimane oli juba hõivatud.

Ronn Moss nimetab taaskohtumist Deviniga pimekohtinguks, sest paari eelmisest kokkusaamisest oli möödas palju aastaid. “Lorenzo mainis küll, et tegu on endise Playboy-jänkuga. Ma ütlesin talle, et kui see naine tuleb kohevate juuste, lakitud küünte ja Playboy-varustusega, lähen kohe minema,” naerab Moss. Lamas lubas, et naine on korralik. Mossi võib pidada meheks, kes saaks iga naise. Miks otsustas ta pimekohtamise kasuks? “Sest mul ei ole aega, mul on aeganõudev töö. Ma ei käinud kaua aega kohtamas oma tütarde pärast,” põhjendab ta oma valikut.  Devin on nüüdseks olnud viis aastat Ronni laste kasuema, kuid seegi aeg pole möödunud tõrgeteta. Kolm kuud sellest ajast olid armunud lahus, aga nüüd on kõik korras. “Naljatan ikka Ronni tütardega, et sama hästi oleksin võinud mina nende ema olla.” 

25. septembril saab Ronn Mossi ja Devin DeVasguezi liit ametlikuks. Devin kirjeldab Ronni kui ausat, siirast ja hea huumorimeelega meest. “Me sobime ideaalselt kokku, nagu pusletükid,” särab naine.