Gossip.ee loosib kõikide inimeste vahel, kes on meiega Facebookis liitunud välja 5×2 piletit (väärtusega 125.- kr/tk) 28. augustil toimuvale “Stylechannel goes to Pärnu!” peole!

Juba 27. augusti hommikul loosime välja õnnelikud, kes saavad tasuta nautida 28.augustil Ammende Villas algusega 20:30 toimuvat moeshowd, kontserti ning pidu “Stylechannel goes to Pärnu!”

Selleks, et pilet võita:
a) Liitu gossip.ee lehega facebookis
b) Jaga/Share uudist oma sõpradega ning kirjuta uudise alla “Jagatud” :)

 

Loe lisaks:

Üritus on toimunud üle 50 korra kokku ja igal üritusel on kohal olnud umbes 600 inimest ainuüksi BonBonis. Seekordne Stylechanneli hooaja avaüritus toimub suvepealinnas ja kaunis Ammende Villas. Saadame glamuurselt ära imetabase suve ning naudime kunste. Uusi kollektsioone presenteerivad moedisainerid Kai Eichen, Liina Stein ja Aulikki Puniste ning ekraanil näeme Pariisis resideeruva Gerli Liivamäe moefilmi Airy Fairy.
 
Samal õhtul enne moeshowd kutsume Teid osa saama 3-käigulisest õhtusöögist, mille on koostanud spetsiaalselt selleks õhtuks Ammende Villa peakokk Marko Lumera.

Erilistele kulinaarsetele naudingute ning moevaatemängule loob meeleolu alati särav Uku Suviste.
Pärast rohkeid moe-ja toidunaudinguid jätkub pidu Ammende Villa salongides ja aias hea muusika ning maitsvate kokteilidega.

DJ: Taivo Aasorg
Make-up: MAYBELLINE
Soengud: salon+ ( Janar Pungar)
Ehted: Evita Peroni
Kellad: Gucci
Alkohol: Ecusson
Parfüüm: John Galliano
Kontserdipilet: 125.- sisaldab tervitusjooki Uku Suviste kontserti, moeshowd ja järelpidu
 
Lisainformatsiooni leiate SIIT