Tiger Woods ja Elin Nordegren kinnitavad, et lahutus jõustus täna Bay County Circuit kohtus Floridas. Mõlemad olid kohal. Tulevikus jagab paar laste hooldusõigust, vahendab Aftonbladet.

Ühises kommentaaris teatavad Tiger Woods ja Elin Nordegren, et neil on kahju, et nende abielu on läbi ning et nad soovivad teineteisele kõike head tulevikus.

Mõlema advokaaadid kinnitavad, et Elin ja Tiger jagavad laste – Sam Alexis (3) ja Charlie Axel (1) – hooldusõigust.

Paari ühine kommentaar on üles pandud Tiger Woods´i ametlikul koduleheküljel.

“Isegi kui me pole enam abielus, oleme me kahe fantastilise lapse vanemad ning nende õnn on olnud ja saab alati olema meie jaoks kõige tähtsam.”

“Pärast seda kui me lõpuks otsustasime, et meie abielu on läbi, on meie sõbralike arutelude peamiseks eesmärgiks olnud kindlustada nende (laste, toim.) tulevane heaolu. Järgnevad nädalad ja kuud ei saa neile kerged olema, kuna me kohaneme uue perekondliku olukorraga. Seetõttu tuleb pühenduda eelkõige isiklikule elule.”

“Eliniga on kõik korras. Ta on läbi käinud põrgust, kuid teinud seda sellise väärikusega. Ja nüüd ootab teda ees täiesti uus elu,” ütleb Elinile lähedalseisev allikas väljaandele People Magazine.

Esialgsetel andmetel saab Elin seoses lahutusega 100-500 miljonit dollarit.

[ot-gallery url=”gallery/tiger-ja-elin-on-lahutatud-meil-on-kahju-et-meie-abielu-on-l%c3%a4bi-ja-soovime-teineteisele-k%c3%b5ike-head-tulevikus”]