On teatud naisterahvad, kellest tuleb igal juhul käed eemal hoida, olgu nad nii kuumad kui tahes.

Kiusatusele järele andmise asemel püüa oma mõtted ahvatluselt kõrvale juhtida. Mine kursustele, aita lapsi või hakka palli mängima – tee ükskõik mida, aga hoia eemale naistest, kellega ei semmita. Üldjuhul ei ole sellel, miks neid naisi tuleks vältida, midagi pistmist naiste endiga, vaid eelkõige nende rolliga sinu elus, õpetab meesteportaal Mees.eu.

Loe läbi järgnevad õpetussõnad, milliste naistega ei tohi semmida, sest see võib säästa sinu mainet, pangakontot, töökohta ja sõpru.

1. Sinu parima sõbra õde
Naine, keda sa kõige paremini tunned, on sageli kõige ligitõmbavam. Aga kui tegemist on su parima sõbra õega, võid hea õnne korral küll kaks kuud lõbusalt aega veeta, kuid pärast seda pead kolima teise linnaotsa. See naine kuulub siia nimekirja, sest niipea, kui ta on saanud su kallimaks, muutuvad teie suhted sõbraga väga hapraks. Enam ei saa sa sõbrale kurta oma naisteprobleeme, sest huvide konflikt rikub kõik ära, ning kui oled käitunud inetult, tahab ta sulle tõenäoliselt kohe kere peale anda.

2. Sinu sekretär
On terve rida põhjusi, miks tuleks käed oma abilisest eemal hoida. Kui teie suhe ei tööta, võib see tekitada hulga probleeme, muu hulgas ka juriidilisi. Probleemid tekivad isegi siis, kui kõik läheb hästi. Õige varsti tunned kiusatust hakata kompama töö juures lubatu ja lubamatu piire ja võib-olla teha seda näiteks koristustarvete ruumis. Kontoriromantika on tohutult segav tegur, mis takistab töötegemist, eriti kui sa oled oma silmarõõmu ülemus. Teised töötajad hoiavad teie tegemistel pidevalt silma peal. Kõige hullem on see, et kui suhe läbi saab, hakkab ta ära kasutama sinu üle saavutatud mõjuvõimu, näiteks levitades kuulujutte selle kohta, mis seal ülalnimetatud koristustarvete ruumis juhtus.

3. Endine tüdruksõber
Endine tüdruksõber on üks seitsmest naisetüübist, kellega ei tohi kunagi semmida. Ometi muutub endine tüdruksõber seda ahvatlevamaks, mida sügavam on üksindustunne. Kui oled juba kolm aastat söönud neidsamu kolme rooga, mida sa valmistada oskad, on lihtne pead kaotada, kui ta peaks sulle ühel õhtul pakkuma kana parmesani juustuga ning kohe järgmisel korral kana indiapäraselt. Võib-olla koristab ta su korteri ära, samal ajal kui sina kõrtsis aega veedad, ning ühtäkki tunned, et ta võiks sinu juurde jäädagi. Üksinduse tõttu unustad põhjuse, miks te üldse lahku läksite, aga kui te peaks oma suhte taas ellu äratama, on need põhjused hoobilt jälle platsis.

4. Kuum ühe õhtu tibi
Kas oled näinud Maury Povichi vestlussaateid? Olgu need sulle hoiatuseks, kui sind rabab jalust mõni kuldse südame ja lõdva püksikummiga tütarlaps. See on kõigest kassikuld – kuum ühe õhtu tibi kuulub raudselt nende seitsme naisetüübi hulka, kellega ei semmita. Sündmuste käik on umbes selline: sa oled klubis noore naise seltskonnas, kelle rinnad pressivad end sinu vastu nagu kaks hüljest rannaliival, nii et lihtne on segadusse sattuda. Naudi seda õhtut, aga kui sa peaks teda järgmine kord baarileti ääres nägema, oleks targem ots ümber pöörata ja kasvõi burgerit sööma minna.

5. Sinu sõbra eksnaine
Kui satud tunnistajaks oma semu ja tema võluva tüdruksõbra lahkuminekule, hakkavad mõtted tahes-tahtmata liikuma suunas, millest oleks targem hoiduda. Kuna sa oled selle tütarlapsega palju aega koos veetnud, on teil juba tekkinud suhe, olgugi et mitteseksuaalne.Võib-olla kujutlesid ennast koos temaga veel siis, kui ta su sõbraga käis, ning tema äsjane vabanemine võib su huvi veelgi suurendada, kuid ole ettevaatlik: ka tema on üks seitsmest naisest, kellega ei tohi kunagi semmida. Kui sõprus on sulle tähtis, tuleb seda naist iga hinna eest vältida. Mehed unustavad tihtipeale mõelda sellele, mis hakkab saama pärast sõbra eksnaise endale võitmist. Peagi kuuleb kogu tutvusringkond sellest, milline sõber sa oled, ning sellega hävitad ise oma maine. Pole vahet, kui palju aega nende lahkuminekust möödas on, kas nad on endiselt sõbrad või kas sinu sõbral on juba keegi uus – vastus on alati ei. Välja arvatud muidugi siis, kui sulle meeldib kere peale saada.

6. Nõudlik piraaja
Kui su raha ja mehelikkus on sulle kallid, siis kuulub ka nõudlik tibi siia nimekirja. Esmalt armub ta sinu suurde sissetulekusse, kuid varsti hakkab sind pidama hingetuks töösõltlaseks, kes ei ole võimeline lähisuhteks. Niipea kui olete rajanud ühise pesa, hakkavad tema lahutatud sõbrannad teda juhendama, kuidas seda täielikult endale vallutada. Temaga koged küll midagi enneolematut, aga vaevalt et sa just seda tahad.

7. Strippar

Kõigist naistest, kellega ei tohi semmida, on strippar isegi hullem kui kuum ühe õhtu tibi.Tegelikult ta ju ei tee seda tööd selleks, et õppemaksu maksta. Tõsi, võib-olla tal on elus halvasti läinud, aga varem või hiljem satud sa tema ihukaitsja rolli, arvates, et suudad lärmakal poissmeesteõhtul tema au kaitsta. Kui usud, et sa ei hakka kunagi armukadetsema, oota ära, kuni näed eemalt, kuidas mingi tüüp üritab tema käest lisaraha eest täisteenust osta.
Naised, kellest pole midagi head oodata

Mida kauem oled üksi olnud, seda suurema tõenäosusega kipud semmima valede naistega.Kuid me oleme need seitse naisetüüpi, kellest tuleb eemale hoida, siin selgelt välja toonud. Pea meeles: ära järgi oma instinkte, mis viivad sind otse herilaspessa. Kasuta kiusatuse võitmiseks ühte kahest võimalusest: tee käsitööd või pöördu tagasi selle naise juurde, kes sulle kunagi põgusalt huvi pakkus ja meenutab nüüd hästi istuvat sõrmkinnast.