Kaunis lauljanna, kes on oma ilu ja saavutustega showmaailmas laineid löönud nii Eestis kui Ameerikas, rääkis gossip.ee-le, et tänavune suvi on olnud tema jaoks üks kauneimaid. Seksikas naine jõudis suvel nautida nii Ameerika, Venemaa kui ka Eestimaa kauneimaid paiku!

“Mul on harjumuseks saanud teha suviti kuu ajane reis Euroopasse. Poole sellest ajast veedan Eestis ja teise poole kusagil mujal. Näiteks eelmine aasta käisin Itaalias ja põhisündmus oli Veneetsia Biennale. See aasta aga otsustasin minna mõneks päevaks St Peterburgi, kus ma pole juba 20 aastat käinud. Mind üllatas kui korda on St Peterburg tehtud, seda muidugi 2003ndal aastal olnud 300ndaks aastapäevaks. Samuti on alati St Peterburgi uhkuseks olnud ballet. Minu üks sõbranna oli paarkümmend aastat tagasi üks Kirovi esiballeriine, nii et loomulikult käisime vaatamas ka Luikede Järve,” räägib Eha Gossip.ee-le.

“Olin eriti üllatunud sellest, kui meeldivad olid St Peterburgi inimesed. Võibolla oli see ka tingitud ilusast suveilmast, kuid panin tähele, et isegi lapsed ei nutnud ja üldse oli palju naeratusi ümberringi. Igatahes oli see üks toredamaid kolmepäevaseid reise mida teinud olen. Ainus, mis puudu jäi, oli romantiline laevareis St Peterburgi ja Tallinna vahel kuna millegipärast laevad enam seda vahet ei sõida.”

Aastaid välismaal elanud modell, lauljanna ning veebiportaali ehamusic.com omanik pole unustanud ka Eestimaad. Mõeldes kodukandile tuleb tal ikka soe tunne südamesse.  “Eestis on selleks Hiiumaa, kust on pärit minu ema,” räägib Eha talle Eestis armsaimast kohast. “Seal on nii ilus loodus ja väga puhas õhk. Võrreldes New Yorgi saastatud õhuga oli see tõeline nauding. Sain ka korra Hiiumaal ujumas käia. Ja siis nautida mõnusat laevareisi hoopis mandri ja Hiiumaa vahet. Minu jaoks on see suvi olnud üks ilusamaid!

[ot-gallery url=”gallery/eha-urbsalu-veetis-elu-%c3%bche-ilusaima-suve-v%c3%b5rreldes-new-yorgi-saastatud-%c3%b5huga-oli-reis-hiiumaale-t%c3%b5eline-nauding”]