Anu Saagim mängib meedias Bravuuritari rolli. Päriselus on aga temagi lihtne inimene, kel eluväärtused paigas. Ajakiri Anne&Stiil tõi välja viis kasulikku asja, mida Anu on elus õppinud ning mida teistelegi soovitab, vahendab Publik.

1. Tee suurimad sigadused ära noorena, 18-35aastasena, ning ära jäta tõesti midagi tegemata.

2. Ära alahinda pere olulisust — olgu su ümber palju lapsi ja sugulasi. Pole vaja karta, et pere ja laste kõrvalt võib jääda elusmidagi väärtuslikku nautimata või kogemata.

3. Kui saad vanemaks, saada kuradile kõik dogmad. Inimene peab olema parajalt isekas, tal peab olema julgust elada oma elu, mõtlemata pidevalt sellele, mida teised temast arvavad. Eluõhtul on juba hilja küsida, et mida siis mina üldse elult sain?

4. Reisi, palju jaksad. Mida noorem oled, seda rohkem käi ära tavpärasest keskkonnast ja kodumaalt. Mine ja õpi eluülikoolis, nii et sädemed lendavad!

5. Usu igavesse armastusse, aga sellegipoolest ära takerdu ainult ühte suhtesse. Mõni inimene ei koge terve elu seda imelist tunnet, elu aga on neetult lühike. Seega, kui sul on võimalik armuda mitu korda, oled õnneseen! Ära kuula mõistuse häält, lase südamel lennata!