R, 20. august 2010 21:00, Tamula järv ja rannaala, Võru

Võru linna päevade raames saab Tamula järve kaldal kuulata, millist muusikat Võru linnas tehakse. Lavale astub kuus ansamblit, kes kõik alustanud tegevust just siin.

Järvelaval esineb kuus bändi, millest ühele kollektiivile, Episode Lost’ile, on see esimeseks avalikuks esinemiseks. Tegemist on bändiga, kelle muusikalisteks eeskujudeks on sellised nimed nagu In Flames, Killswitch Engage ja Passenger, seega raskemuusika sõpradel on, mida oodata.

Vastukaaluks sellele annab oma viimase kontserdi ansambel Apex11, kes esitab läbilõike ligi dekaadi pikkusest tegevusest. Kuulda saab vanu tuttavaid lugusid ning vahepaladena räägivad bändimehed huvitavatest juhtumistest, mis bändi tegevusega kaasnenud.

Lastele ja lapsemeelsetele muusikasõpradele on maiuspalaks kollektiiv nimega Ott, Hunt ja Jänenene, kes esitab muhedaid töötlusi tuttavatest lastelauludest.

Kohe kahe aastaseks saav ansambel Rahe kostitab võrukaid oma repertuaari parimate paladega.
Ansambel Analysise fännidel tasub kindlasti kohale tulla, kuna sel õhtul toimub bändi üks viimastest esinemistest enne, kui pool ansamblit kaitseväeteenistusesse kutsutakse.
Aasta esimeses pooles üllitas juba oma teise albumi ansambel Paha Polly, kes oma loomingu paremikku heal meelel kuulajatega jagab.

Episode Lost – noored ja vihased, neil pole internetti vajagi
Paha Polly – http://www.pahapolly.pri.ee/
Analysis – http://www.analysisband.com/
Ott, Hunt ja Jänenene – http://www.myspace.com/otthunt
Rahe – http://www.raheband.com/
Apex11 – http://www.apex11.ee

Piletiinfo: Tasuta.