Turundaja ja rahvusvaheline idamaiste tantsude õpetaja Ines Karu on naine, kes teeb palju ja jõuab palju. Kevadel lõpetas ta Kairo tantsukooli rahvusvaheliselt kvalifitseeritud idamaise tantsu ja Egiptuse folkloortantsude õpetaja erialal ning sügis tõotab tulla kiire, mil kõik ta ettevõtted nõuavad pidevat tööpanust.

“Suurem osa suvest on möödunud Mothercare/ELC töörindel, kuid aega on kulunud ka õpitubade juhendamisele, tantsukontsertide korraldamisele ja InesDance tantsustuudio uue hooaja planeerimisele. Suureks rõõmuks avanes juubeli paiku võimalus koos perekonnaga merel seilata, käisime sõpradega ka Hiiumaal,” räägib Ines oma kiirest suvest Buduaarile.

Vabal ajal tegeleb Ines oma hobidega ning püüab veeta võimalikult palju aega ka oma lähedastega. “Hobisid jagub, kuid kahjuks ei jõua kõigega tegeleda – tuleb valikuid teha. Armastan lugeda, kokata, ratsutada, lumelauaga ja mäesuuska sõita, tennist mängida, sukelduda jpm. Hetkel on mu elu suuremalt jaolt seotud tööga, kuid see ei tähenda, et ma lähedastega koosveedetud aega ei väärtustaks. Paraku on lihtsalt selline eluetapp, mis nõuab rohket töötegemist. Seega püüan end jagada nii nagu suudan. Kui ära väsin, võtan aja maha, et taas energiat koguda,” seletab töökas neiu.