Sulo Tintse on üks neid väheseid õnneseeni, kes on pärast kõrvalehüpet suutnud oma abielu säilitada. Sulo suhte jätkumise tagas teineteisemõistmine, hea seks ja — muidugi armastus!

Tänavu täitub Sulo (28) ja tema justiitsministeeriumis töötava naise Reilika abielu viies aastapäev, koos on elatud seitse aastat. Ometi seisid abikaasad lahkumineku äärel, kui Sulo rabas kolme aasta eest jalust nõrgaks brünett kaunitar, kelle pärast laulja lühikeseks ajaks lausa kodust sääred tegi.

Kuidas teil Reilikaga lahenes olukord, kus sind seostati ühe brüneti daamiga?
See on möödanik, see on meil tõepoolest klaaritud.

Mis teie suhte päästis?
Ma ütlen kolm asja – teineteisemõistmine, hea seks ja armastus. Need on asjad, mida on vaja turvatunde tekitamiseks. Ja kui see turvatunne on olemas — kodus, tagalas on kõik korras, see on kindlustatud —, siis esiteks pole sul stressi. Stress ju tekitab mida? Rahutust ja omavahelisi pingeid. Kui see tagala on aga korras, ei saagi mingeid pingeid tekkida. Ja minul on selle kõige mõttes maru hea abikaasa.

Tema usaldus pärast sinu kõrvalehüpet sinu vastu taastus?
Jah, ma sain sellega hakkama.

Võid sa meeslugejaile selles osas nõu anda?
Mis seal ikka, tuleb lihtsalt till püksis hoida ja ei tohi igale poole vahtida, kus midagi liigub. Väga lihtne reegel — tuleb olla meelekindel.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Kroonika