Liitu Gossip.ee lehega Facebookis ning võida perepilet väärtuses 250.- krooni 28. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuvale kogupere üritusele Jäätisepidu!

9 kogupere piletit loosime 18. augustil kõikide Gossip.ee lehega Facebookis liitunud inimeste vahel välja. Selleks, et pilet võita:

a) liitu gossip.ee lehega Facebookis, vajutades “Like”/”Meeldib”
b) Jaga uudist oma sõpradega, vajutades “Share”/”Jaga”

(Perepileti puhul kaks jäätist ja 2 korda batuuti tasuta! Perepilet kehtib kahele täiskasvanule ja kahele lapsele vanuses 2 a. kuni 16 a. (k.a.).  Perepileti ostnud peavad üritusele sisenema kõik koos. Lapsele kuni 2 a. sissepääs tasuta.)

Head loosiõnne!

Loe lisaks:
Esmakordselt toimub Eestis suur kogupere festival – Jäätisepidu! Peo peategelasteks on lõbusad pingviinid ja Balbiino maskott – sõbralik lumeinimene Yeti!

Kogu päeva jooksul toimub palju erinevaid kontserte, kus esinevad artistid nii Eestist kui kaugemalt, näha saab meie toredad laste- ja noortekollektiive, üllatuskülalisena astub õhtul lavale Tanel Padar & The Sun.

Avatud on kõikvõimalikud atraktsioonid, korraldatakse mitmesuguseid võistlusi. Tähtsal kohal on infopunktid, kust saab teavet erinevate õppimis- ja treenimisvõimaluste, kunsti-, käsitöö- ja muude hobiringide kohta.

Ürituse ajal toimub ka Koolilaat 2010, kust on võimalik soetada veel viimaseid vajaminevaid koolitarbeid algavaks õppeaastaks.

Ürituse kava, piletihinnad ja lisainfo leiate SIIT