Suvehitt´iga tuuritav lauljanna Jana Kask räägib gossip.ee-le, et tema suveromaan oli täielik põrgu, kuid vaatamata sellele õppis ta möödunud suvesuhtest palju uut ja kasulikku. Lahkumineku põhjuseks oli ka neiu SM kirg, mis tema enda arvates talle saatuslikuks sai.

Igas õiges suves on üks nö. suveromaan – kes või mis on olnud selle kauni suve “romaan” teie jaoks?
Ahh, kui kaval küsimus. Kes? Teeme palun niimoodi, et see “kes” on anonüümne. Kusjuures, see polnud üldse kaunis suveromaan – pigem hell (põrgu- ingl.k). Aga me mõlemad saime väga palju õppida ja tunda uusi asju. Esimest korda elus ma tundsin midagi rohkem kui lihtsalt see, et inimene mulle meeldib. Jah, muidugi see oli kaunis. Ja valus. Ja ilus. Kõik koos. Aga midagi ei saa teha, kui näen, et suhtel tulevikku pole. Ma olen väga tugev isiksus, nõrkust näidata ei saa, ei taha ja ei soovi. Muidugi suurt rolli mängis see, et ma olen veits Sado-Maso… Selline tunne, et oled boksiringis. Ühesõnaga, minu “suveromaan” oli väga kuum ja omamoodi kaunis, selles ma ei kahtle.

Mis on olnud teie jaoks selle suve kõige meeletum ning meeldejäävaim sündmus?
Ma nimetaks ehk Him´i kontserti. Samuti Suvehitti tuur, mis siiamaani kestab. Seal esinen ka ise koos Koit Toomega. Meeldejääv on ka hetk, millal ma rääkisin Pitbulliga Cathous´is. Samuti tema kontsert Lauluvaljakul.

Kaua suvel puhkasite? Milliseid puhkusepaiku armastate? On teil mõni iga-aastane traditsioon, mida puhkusel teete?
Puhkasin terve suve! Hmm… Lemmikud on: Tai, Kreeka, Narva-Jõesuu. Traditsioon… Ahh, lihtsalt võtame paljaks ja käime Narva-Jõesuus ujumas! Lahe!

On teil mõni salapaik Eestis, mis alati naeratuse suule toob?
Lasnamäe. Kui ma sinna saatun, alati naeratan.

Pool augustit on veel ees…mida veel suvelt ootate?
Nüüd tahaks kaunist suveromaani! Nüüd on õige aeg! Teiste sõnadega, ma tahan täiega hullu panna! Nii et “Hang on!”.

Millisel “trajektooril” teid suvel kõige tõenäolisemalt näha võib? On teil lemmikrestoranid, -klubid, -poed, -treeningsaalid jne. mida iga nädalaselt külastate?

Jana Kase trajektoor on selline: Linnad kus toimub Suvehitt; Club Hollywood; Komeet; Cathouse; Venus. Mind võib alati Dina juures leida koos Vaidoga…haha. Mõnikord metsas, sest ma olen UFO ju.

[ot-gallery url=”gallery/jana-kask-gossip-ee-le-minu-suveromaan-polnud-kaunis-pigem-hell-muidugi-suurt-rolli-m%c3%a4ngis-see-et-ma-olen-veits-sado-maso”]