Meie tänase suverubriigi särav persoon on kaunis poliitik Evelyn Sepp. Evelyn räägib, et klassikalist puhkust pole tal olnud aastaid ning et ta isegi ei tea, mida see täpselt tähendab või kuidas see välja võiks näha. “Minu arusaam puhkusest on lihtsalt ühe tegevuse vaheldumine teise huvitava tegevuse-tööga ja tapselt sellises rütmis on ka see suvi möödunud,” räägib Evelyn Gossip.ee-le.

Igas õiges suves on üks nö. suveromaan – kes või mis on olnud selle kauni suve “romaan” teie jaoks?
Selle suve kõige pikem, kuumem ja kirglikum romaan kestab mul minu tööga. Olen ise ka pisut segaduses ja nõutu.

Mis on olnud teie jaoks selle suve kõige meeletum ning meeldejäävaim sündmus?

Kõige meeldejäävam… Raske valida. Aga üks kõrghetki oli kahtlemata Istanbuli Kultuuripealinna aasta raames toimunud Arvo Pärdi tähtteose Aadama Itk maailma esietekanne. See oli vapustav elamus nii mitmel ametlikul ja isiklikul põhjulsel, et ei hakka kõike üle kordama.

Kas saite suvel ka puhata? Milliseid puhkusepaiku armastate? On teil mõni iga-aastane traditsioon, mida puhkusel teete?

Mul ei ole aastaid mingit klassikalist puhkust olnud. Ma isegi ei tea, mida see õiguspoolest tähendab, kuidas see välja võiks näha või kuidas seda ära tunda. Minu arusaam puhkusest on lihtsalt ühe tegevuse vaheldumine teise huvitava tegevuse-tööga ja tapselt sellises rütmis on ka see suvi möödunud.

On teil mõni salapaik Eestis, mis alati naeratuse suule toob?
Kõige parem koht puhkamiseks on minu enda kodu. Sinna sobib vajadusel kohale mõelda nii palmid kui rannaliiv, või mõni uhke purjepaat või mõni muu atraktsioon.

Pool augustit on veel ees…mida veel suvelt ootate?
Olen ise praegu Eesti võistkonnaga Budapestis ujumise EM-l. Ja 17.augustil kutsume oma sõbrad Tartusse Aurasse, et maha pidada üks lustlik veepalli turniir.

Aga kui vastata küsimusele täpselt, siis mina ei oota elult mitte midagi. Ma võtan sellelt lihtsalt ise, mis võtta annab ja milleks jõudu ja oidu jagub!

Millisel “trajektooril” teid suvel kõige tõenäolisemalt näha võib? On teil lemmikrestoranid, -klubid, -poed, -treeningsaalid jne. mida iga nädalaselt külastate?
Üks kindel koht ja trajektoor on sellel suvel olnud Sroomi rannapark, kus on saanud ikka üksjagu kilomeetreid maha käia ja joosta. Üks parimaid puhkealasid Tallinna linnas mu meelest!

Hea sõnaga meenutan ka Anni Arro Komeedi kohvikut ja selle katuseterrassi. Mujalt torman läbi nagu tuul, kui just väga vaja on.

[ot-gallery url=”gallery/evelyn-sepp-gossip-ee-le-mina-ei-oota-elult-mitte-midagi-ma-v%c3%b5tan-sellelt-lihtsalt-ise-mis-v%c3%b5tta-annab”]